Alonissos Challenge: Αγίου Πνεύματος τρέχεις στο μοναδικό τοπίο της Αλοννήσου

Το πανέμορφο νησί των Σποράδων σε προσκαλεί την Κυριακή 8 Ιουνίου να δείξεις τις δυνάμεις σε έναν από τους αγώνες multi terrain 20 ή 10χλμ.
To Alonissos Challenge, μία από τις παλαιότερες διοργανώσεις αγώνων Multiterain που πραγματοποιούνται στην χώρα μας, αλλάζει σελίδα και προσκαλεί δρομείς και αθλούμενους κάθε επιπέδου, αλλά και λάτρεις της φύσης να λάβουν μέρος στις πανέμορφες διαδρομές του.
Γνωρίστε το πανέμορφο νησί των Βόρειων Σποράδων επιλέγοντας μία από τις διαδρομές των 10 και 20 χλμ. ενώ υπάρχει και η διαδρομή των 2 χλμ., περιφερειακά της πόλης του λιμανιού στο Πατήτηρι για τους μικρούς φίλους.
To πρόγραμμα
Σάββατο 7 Ιουνίου 2025
17:30 – 20:30 Υποδοχή Αθλητών και Παράδοση Πακέτων Συμμετοχής
Κυριακή 8 Ιουνίου 2025
08:00: Εκκίνηση αγώνα Challenge 20 χλμ.08:00: Εκκίνηση αγώνα Mini Challenge 10 χλμ.11:15: Εκκίνηση αγώνα 2 χλμ. για παιδιά
11:30: Απονομές
Για εγγραφές στο Link
Αθήνα Αλόνησσος σε λιγότερο από 4 ώρες!
Σημαντική διαφορά σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις είναι η ευκολία στη μετάβαση στο νησί της Αλοννήσου, σε σχέση με το παρελθόν. Έτσι, από τις 11 Απριλίου υπάρχει καθημερινό δρομολόγιο από το Μαντούδι Ευβοίας, στις 1:45μ.μ., το οποίο απέχει λιγότερο από 2 ώρες από το κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα ο συνολικός χρόνος μετακίνησης να είναι κάτω από 4 ώρες!