SPORT24

Τσάπας: "Να χαρούμε τον Μάιο"

Τσάπας: "Να χαρούμε τον Μάιο"

Ο Βαγγέλης Τσάπας ,αντιπρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου, μίλησε στον Σπύρο Καβαλιεράτο και στην εκπομπή “Fast Break” στον Sport24 Radio 103,3 για την φετινή ομάδα μπάσκετ.

Στην εκπομπή "Fast Break" στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε ο αντιπρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλης Τσάπας. Αναλυτικά τα όσα συζήτησε με τον Σπύρο Καβαλιεράτο, μιλώντας για την ομάδα του που εντυπωσιάζει φέτος στην Α2 και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Για την πορεία της ομάδας: “Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα. Δεν ξεχνάμε ότι προερχόμαστε από τα τοπικά. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία, αλλά καλούμαστε να το διαχειριστούμε. Από την 5η αγωνιστική δεν ανέβηκε καμία ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να περιμένουμε να χαρούμε τον Μαϊο”.

Για την Κύμη: “Εδώ και 3 χρόνια η Κύμη που είναι αντίπαλος μας, είναι πολύ δυνατή και πάντα βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει, όπως το περασμένο Σάββατο που πήρε ένα μεγάλο διπλό στο Περιστέρι. Είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, όπως και ο Προμηθέας και ο Εθνικός. Αυτές οι ομάδες έχουν ξεχωρίσει. Υπάρχει όμως και η Ερυθραία που έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία”.

Για τον Προμηθέα: “Οι άνθρωποι του Προμηθέα είναι εκπληκτικοί. Έχουν κουλτούρα. Γι΄ αυτό και με εξέπληξε η ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Εθνικό. Θέλω να πιστεύω ότι πρεσβεύουμε κάτι καινούργιο και πρέπει να ξεφύγουμε από το παιχνίδι των ανακοινώσεων και των εντυπώσεων. Στο μεταξύ μας ματς μπορεί εμείς να πήραμε τη νίκη, αλλά ο Προμηθέας κέρδισε σε όλα τα άλλα επίπεδα, λόγω της υποδοχής του, της ατμόσφαιρας που δημιούργησε ο κόσμος και της οργάνωσης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ