SPORT24

Παυλίδης: "Χάσαμε τεράστια ευκαιρία"

LEN WOMEN EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÓÁÌÐÁÍÔÅË (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
LEN WOMEN EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÓÁÌÐÁÍÔÅË (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Σαμπαντέλ, Μιχάλη Στεφάνου.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Σαμπαντέλ, Μιχάλη Στεφάνου, μετά τον χαμένο τελικό της EuroLeague με τη Σαμπαντέλη ( 11-13).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάκτηση της 2ης θέσης: " Στο τέλος, η Σαμπαντέλ ρίσκαρε πολύ κι έπαιξε για την επιβίωσή της. Ο διαιτητής έδωσε 4 αποβολές και έτσι οι παίκτριες της μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ στην άμυνα έπαιξαν πολύ σκληρά. Σημασία έχει ο τρόπος που σφυρίζουν οι διαιτητές, όχι τόσο οι αποβολές.

Όταν μία ομάδα φτύνει… αίμα για να πάρει φάουλ και η άλλη με μία κίνηση παίρνει αποβολή καταλαβαίνετε ότι στο τέλος η διαφορά θα φανεί. Και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν μπορείς να αντέξεις αυτή την καταπόνηση για τέσσερα οκτάλεπτα, έχοντας τριπλάσιες αποβολές. Χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία με το πέναλτι. Άλλωστε μία ομάδα όπως η Σαμπαντέλ μπορεί να γυρίσει ένα τέτοιο παιχνίδι.

Συνέχεια προσπαθούμε να είμαστε κοντά στην κορυφή. Ευελπιστούμε και του χρόνου τα πράγματα να είναι το ίδιο καλά. Θέλουμε να ενισχυθούμε για να είμαστε πάλι εδώ. Η Σαμπαντέλ έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ με μερικές από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου. Φέτος διοργάνωσε το τουρνουά με ό,τι αυτό συνεπάγεται, με τον κόσμο μαζί της, τη διαιτησία. Δεν είναι εύκολο να χάσει εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ