SPORT24

Μάρκοβιτς: "Πολύ καλός στο ανοιχτό γήπεδο ο ΜακΚίσικ"

ÐÁÏÊ - ÔÅÍÅÑÉÖÇ / CHAMPIONS LEAGUE  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ÐÁÏÊ - ÔÅÍÅÑÉÖÇ / CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Γκαζιαντέπ, Νέναντ Μάρκοβιτς, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Δημήτρη Σκούρτα για την εκπομπή "Η μπάλα στη σέντρα" αναφορικά με τον νεοαποκτηθέντα γκαρντ του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ.

Στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Η μπάλα στη σέντρα" με τους Γιάννη Λαμπίρη και Γιώργο Οικονόμου φιλοξενήθηκε ο Νέναντ Μάρκοβιτς. Ο προπονητή της Γκαζιαντέπ μίλησε στον Δημήτρη Σκούρτα για τον νεοαποκτηθέντα περιφερειακό του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ, ξεχωρίζοντας την ικανότητά του στο ανοιχτό γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα γενικά χαρακτηριστικά του: "Ο Σακ είναι πολύ καλό παιδί. Είναι ένας παίκτης που δουλεύει σκληρά. Την περσινή σεζόν βελτιώθηκε πολύ στην άμυνα, στον χειρισμό της μπάλας, στο πως να επιτίθεται σε καταστάσεις πικ εν ρολ και στο σουτ. Είναι ένας παίκτης που μαθαίνει γρήγορα, πολύ καλός στην άμυνα, μπορεί να βοηθήσει πολύ με τα ντιφλέκτιονς και γενικά καταλαβαίνει πως πρέπει να παίζει μπάσκετ".

Για το δυνατό του στοιχείο: "Είναι πάρα μα πάρα πολύ καλός στο ανοικτό γήπεδο. Ειδικά με το δεξί χέρι μόλις διαπιστώσει ότι έχει πλεονέκτημα μπορεί να σε σκοτώσει. Είναι αδύνατο να τον σταματήσεις και μπορεί να καρφώσει πάνω από τον αμυντικό με ευκολία. Φέτος στην Μπεσίκτας απέκτησε μεγάλη αυτοπεποίθηση στο σουτ, ειδικά από τη στιγμή που έφυγε ο Θίοντορ".

Για το πώς μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό: "Σίγουρα πολλά θα εξαρτηθούν από τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα και πως η ομάδα θα τον χρησιμοποιήσει. Για μένα όμως μπορεί εύκολα να παίξει στις θέσεις "2" και "3" και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ