BALD BROTHERS

Οι Bald Brothers κάνουν πρεμιέρα: Η πανίσχυρη Εθνική του Αντετοκούνμπο, το τελεσίγραφο σε Ιτούδη και ο Ντόρσεϊ

Οι Bald Brothers κάνουν πρεμιέρα: Η πανίσχυρη Εθνική του Αντετοκούνμπο, το τελεσίγραφο σε Ιτούδη και ο Ντόρσεϊ
24 MEDIA CREATIVE TEAM

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου, οι Bald Brothers του SPORT24, εγκαινιάζουν το νέο μπασκετικό podcast της 24MEDIA δίνοντας απαντήσεις στα ερωτηματικά για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον ομοσπονδιακό προπονητή εν όψει EuroBasket 2022. Η πανίσχυρη Εθνική του Γιάννη, ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Βασίλης Σπανούλης.

Ακούστε το Podcast

Ο Στέφ Κάρι κι ο Κλέι Τόμπσον, είναι οι Splash Brothers των παρκέ. Ο Σπύρος Καβαλιεράτος κι ο Χάρης Σταύρου, είναι οι Bald Brothers των μικροφώνων. Οι Καραφλοί Αδελφοί του μπάσκετμπολ, που θα σας κρατούν παρέα μία φορά την εβδομάδα από αυτήν εδώ την γωνιά του SPORT24.

"Γιατί δεν κλήθηκε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην προεπιλογή της Εθνικής, αλλά και γιατί θα είναι αλλιώς στο EuroBasket". Tι ακριβώς συμβαίνει στο ζήτημα του προπονητή; Παραμένει ο Δημήτρης Ιτούδης ο εκλεκτός; Πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα; Και φυσικά από την συζήτηση δεν ξεφεύγει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Βασίλης Σπανούλης

Άκουσε το podcast & ακολούθησε τους Bald Bros, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

TAGS BALD BROTHERS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROLEAGUE ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ EUROBASKET ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ