BALD BROTHERS

Bald Brothers: Το παρασκήνιο του Laddergate, το Μουντιάλ των καθυστερήσεων, ο Μέσι κι ο τραυματισμός του διαιτητή

Bald Brothers: Το παρασκήνιο του Laddergate, το Μουντιάλ των καθυστερήσεων, ο Μέσι κι ο τραυματισμός του διαιτητή
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου έπιασαν τα μικρόφωνα για το 37ο επεισόδιο του Bald Brothers για να εξηγήσουν τι συνέβη μετά από το Σίξερς - Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, να "αποθεώσουν" το Μουντιάλ των καθυστερήσεων, να εξηγήσουν γιατί το legacy του Λιονέλ Μέσι δεν αγγίζεται και να σταθούν στον τραυματισμό του διαιτητή στο ΑΕΚ - Ιωνικός.

Το θέμα των ημερών ήταν το Laddergate, ο χαμός που έγινε μετά από το Σίξερς - Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Μοντρέζλ Χάρελ. Οι Bald Brothers Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου ανέλυσαν τι συνέβη στη Φιλαντέλφια, πήγαν ένα βήμα παρακάτω, "αποθέωσαν" το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που ξεκίνησε χωρίς κάποιος να ενημερώσει για την αλλαγή στα λεπτά των καθυστερήσεων και έκλεισαν με τον Λιονέλ Μέσι και τον διαιτητή που στάθηκε άτυχος στον αγώνα ΑΕΚ - Ιωνικός.

Άκουσε το 37o επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Brothers, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

TAGS BALD BROTHERS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ