ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ

Κορακάκη για το χρυσό μετάλλιο: "Υπερασπίστηκα τον τίτλο μου για δεύτερη συνεχόμενη φορά"

Η Άννα Κορακάκη με το χρυσό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες
Η Άννα Κορακάκη με το χρυσό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες EUROKINISSI

Η Άννα Κορακάκη μίλησε για μία άκρως επιτυχημένη σεζόν που ολοκλήρωσε με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 25μ στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Η Άννα Κορακάκη πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στη συλλογή της, καθώς κατέκτησε το χρυσό στο πιστόλι γυναικών 25μ. στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, που διεξάγονται στην Πολωνία.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης με ανάρτησή της στα social media θέλησε να ευχαριστήσει όσους τη στήριξαν, ενώ τόνισε ότι αυτή η διάκριση επισφράγισε "μία άκρως πετυχημένη χρονιά".

"ΧΡΥΣΟ στους τρίτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες για την Ελλάδα μας!! Με αυτό, υπερασπίστηκα τον τίτλο μου για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αφού και στους προηγούμενους Ευρωπαϊκούς Αγώνες πριν 4 ολόκληρα χρόνια στο Μινσκ, είχα κερδίσει τον ίδιο αγώνα!

Λίγο καιρό μετά τα χρυσά μετάλλια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα & το παγκόσμιο κύπελλο, αυτή η διάκριση έρχεται να επισφραγίσει μία άκρως πετυχημένη χρόνια έως τώρα! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τη στήριξη! Θα επανέλθω με νέα ανάρτηση με ιδιαίτερες ευχαριστίες, γιατί κάθε άλλο παρά μόνη είμαι σε αυτές τις επιτυχίες...".

TAGS ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ