ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Δεύτερη η Κατζουράκη, άγγιξε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Δεύτερη η Κατζουράκη, άγγιξε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Εμμανουέλα Κατζουαράκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σκιτ κατά τη διάρκεια των ευρωπαϊκών αγώνων και άγγιξε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη πρόσθεσε ένα ακόμη μετάλλιο στη συλλογή της, και σε εκείνη της Ελληνικής Αποστολής στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Krakow- Malopolska 2023.

Χρειάστηκαν αγώνες μπαράζ για να κριθεί η κατάταξη στους κορυφαίους του προκριματικού. Η Εμμανουέλα Κατζουράκη έχοντας τερματίσει με σκορ 121/125 ισοβαθμούσε στην τρίτη θέση με δύο ακόμη αθλήτριες, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον τελικό! Μετά το μπαράζ η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια βρέθηκε στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης.(121+4).

Στους τελικούς που οδηγούν στις μονομαχίες των μεταλλίων, η Εμμανουέλα Κατζουράκη με 27 επιτυχίες πήρε την πρώτη θέση στο 2 ο γκρουπ και αγωνίστηκε για το Χρυσό ή το Ασημένιο μετάλλιο. Ψύχραιμη στην προσπάθειά της αγωνίσθηκε με σθένος μέχρι τέλους. Η ατυχία χτύπησε στις τελευταίες βολές. Η Εμμανουέλα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου εξασφαλίζοντας για την Ελλάδα ένα ακόμη ασημένιο μετάλλιο!

Στο Σκητ των Ανδρών ο Νικόλαος Μαυρομμάτης και ο Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης με το ίδιο ακριβώς σκορ 121/125 κατέλαβαν τις θέσεις 16 και 18 αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για έναν μόλις βαθμό έμειναν εκτός των αγώνων μπαράζ για μια θέση στον τελικό του αγωνίσματος

Ένατη η Κορακάκη στις βολές ακριβείας

Η Άννα Κορακάκη αγωνίσθηκε σήμερα στις βολές ακριβείας και με σκορ 289/300 κατέλαβε την ένατη (9) θέση. Αύριο (26/6) αγωνίζεται στις βολές ταχείας σε μια προσπάθεια για πρόκριση σε έναν ακόμη τελικό.

Οι προσπάθειες των Ελλήνων του Σκητ συνεχίζονται αύριο (26/6). Στο Μικτό Ομαδικό του Σκητ, αγωνίζονται η Εμμανουέλα Κατζουράκη και ο Νικόλαος Μαυρομμάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ