ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ

Ευρωπαϊκό σκοποβολής: Εκτός τελικού Κορακάκη και Μόσχη

Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο | 9 Αυγούστου 2016
Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο | 9 Αυγούστου 2016 INTIME

Άννα Κορακάκη και Χριστίνα Μόσχη πραγματοποίησαν χαμηλές "πτήσεις" στο Ευρωπαϊκό σκοποβολής που διεξάγεται στην Ουγγαρία, με συνέπεια να μην καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλου.

Μακριά από τον καλό τους εαυτό έμειναν οι Χριστίνα Μόσχη και η Άννα Κορακάκη στα προκριματικά των 10 μέτρων αεροβόλου, με αποτέλεσμα οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες να μην καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού σκοποβολής που διεξάγεται στο Γκιορ της Ουγγαρίας.

Η πρώτη με σκορ 565 κατετάγη 32η, ενώ η Κορακάκη με σκορ 563 πήρε την 39η θέση. Μετά το τέλος του αγώνα, η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια και Ολυμπιονίκης, αναφέρθηκε με ανάρτησή της στα social media στα προβλήματα που την "κράτησαν πίσω".

"Δεν κατάφερα να μπω στον τελικό για μια σειρά από λόγους. Μια κακή, αλλά πολύ αναμενόμενη εμφάνιση κατά κάποιον τρόπο, αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που περνάω τελευταία. Ξέρω που βρίσκομαι, είμαι υπομονετική, γενναία και έχω κουράγιο. Το μόνο που ξέρω στα σίγουρα, είναι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατή", τόνισε χαρακτηριστικά η Άννα Κορακάκη.

TAGS ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ