ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ

Άννα Κορακάκη: Μεγάλη εμφάνιση, αλλά έμεινε εκτός βάθρου

Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η Άννα Κορακάκη πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό του αεροβόλου πιστολιού, αλλά δυστυχώς μια βολή με σκορ 8,7 στο ξεκίνημα της τελευταίας σειράς, της στέρησε το μετάλλιο.

Άτυχη στη διεκδίκηση μεταλλίου στάθηκε η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης έχοντας την καλύτερη επίδοση τη Δευτέρα (588/600), μεγαλύτερη του Παγκοσμίου ρεκόρ που κατέχει η ίδια, αγωνίσθηκε την Τρίτη (12/7) στον τελικό του Αεροβόλου Πιστολιού Γυναικών.

Όπως στα περισσότερα αγωνίσματα, οι οκτώ καλύτερες του προκριματικού περνούν στον τελικό. Το σκορ στον τελικό ξεκινά από μηδενική βάση και οι ανατροπές είναι συχνό φαινόμενο.

Η Άννα Κορακάκη κατάφερε να παραμένει στον αγώνα μετά από κάθε σειρά, όπου η αθλήτρια με τη χειρότερη επίδοση αποχωρεί. Αλλά όχι μόνο αυτό.

Επιδεικνύοντας αποθέματα ψυχραιμίας, παρότι βρέθηκε στη ζώνη αποκλεισμού, κατάφερε βολή με τη βολή να φθάσει όλο και πιο κοντά στο βάθρο, μέχρι και τη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου.

Δυστυχώς μια βολή με σκορ 8,7 στο ξεκίνημα της τελευταίας σειράς, της στέρησε το μετάλλιο. Έμεινε στην τέταρτη θέση για μόλις 0,8 του βαθμού.

Πηγή: Skoe

TAGS ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ