ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ

Άννα Κορακάκη: Έφτασε τα 18 μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα

Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο
Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο EUROKINISSI

Για πρώτη φορά στην καριέρα της η Άννα Κορακάκη κατέκτησε τρία μετάλλια στην ίδια διοργάνωση σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ συνολικά έφτασε τα 18 στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων.

Σε λίγες ημέρες (για την ακρίβεια στις 8 Απριλίου) η Άννα Κορακάκη θα συμπληρώσει τα 26 χρόνια της ζωής της. Ωστόσο, τα μετάλλια που έχει κατακτήσει ήδη είναι πολλά περισσότερα.

Η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια φεύγει από το Κάιρο έχοντας στις αποσκευές της τρία μετάλλια από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που κατάφερε να το κάνει αυτό σε έναν αγώνα τέτοιου επιπέδου.

Την ίδια ώρα για πέμπτη φορά κατάφερε να φύγει έχοντας κατακτήσει μετάλλιο τόσο στα 10μ., όσο και στα 25μ.

Η τεράστια συγκομιδή της

Με αυτά τα τρία μετάλλια από το Κάιρο η Άννα Κορακάκη έφτασε τα 18 μετάλλια σε αγώνες της σειράς των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Οπως θα δείτε και στο πίνακα που ακολουθεί έχει κατακτήσει 6 χρυσά, 5 ασημένια και 7 χάλκινα. Φυσικά, αυτά δεν είναι τα μόνα που έχει σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Στην πλούσια τροπαιοθήκη της υπάρχουν φυσικά δύο μετάλλια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ένα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, δύο σε ευρωπαϊκά και τρία σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Τα μετάλλια της Άννας Κορακάκη σε Παγκόσμια Κύπελλα

TAGS ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ