SPORT24

Σιόβας στον Sport24 Radio: "Ανώτεροι Μήτρογλου - Αραμπί από τον Πρίγιοβιτς"

Σιόβας στον Sport24 Radio: "Ανώτεροι Μήτρογλου - Αραμπί από τον Πρίγιοβιτς"

Ο Φορτούνης που δεν θέλει εξωτερικό, ο Ομάρ που παίζει εύκολα στη Βαλένθια. Ο Μέσι που πρέπει να παίρνει μόνιμα τη Χρυσή Μπάλα και το φαβορί για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Σιόβας είπε πολλά στους Παντελή Διαμαντόπουλο και Ευάγγελο Μίχο στην παρουσία του στον Sport24 Radio και το "10 το κακό".

Χριστουγεννιάτικος καλεσμένος στο στούντιο του Sport24 Radio 103.3 o Δημήτρης Σιόβας. Στην παρθενική του εμφάνιση ως... συμπαραγωγός δίπλα στους Παντελή Διαμαντόπουλο και Ευάγγελο Μίχο, στο "10 το Κακό", ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Ελλάδας και "πληγωμένος" (αυτή την εποχή) στόπερ της Λεγκανές, αντεπεξήλθε ομολογουμένως με μαεστρία στις απαιτήσεις ενός πολύ απαιτητικού/ εξαντλητικού ραδιοφωνικού πινγκ πονγκ.

Στο τέλος μάλιστα ο Δημήτρης Σιόβας -παρεμπιπτόντως και ειδήσεις έβγαλε και είπε πράγματα που θα συζητηθούν- ομολόγησε πως απόλαυσε την εν λόγω ραδιοφωνική του εμπειρία και ο τι θα την επιχειρήσει ξανά.

Εδώ που τα λέμε οι 2.357 λέξεις που ακολουθούν (για όσα ξεχάσαμε - όπως ότι η Λίβερπουλ θα πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία ή πως ο Χατζηδιάκος είναι ο νέος Έλληνας αμυντικός που τον εντυπωσίασε - υπάρχει και το ηχητικό) επιβεβαιώνουν πως... πέρασε καλά, λύθηκε και ήταν λαλίστατος κάτι που δεν συνηθίζει)

Για το αν θα πήγαινε σε πρωταθλήματα όπως της Κίνας ή της Σαουδικής Αραβίας;

"Ναι, θα πήγαινα στην Κίνα. Το πρωτάθλημα τους έχει εξελιχθεί πολύ και εισάγει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Στην Αραβία δεν νομίζω...».

Αν του ερχόταν τώρα μια προσφορά με 2 εκατ. ευρώ ετησίως, θα άφηνε την Πριμέρα Ντιβιζιόν για το κινέζικο πρωτάθλημα;

"Έτσι όπως το θέτεις όχι, δεν θα πήγαινα τώρα. Είναι κι άλλα, όχι μόνο το οικονομικό. Άλλωστε παίζω στην Ισπανία, στο καλύτερο για πολλούς πρωτάθλημα στον κόσμο, με αντιπάλους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, έχοντας άλλες παραστάσεις..."!

Για το πως τραυματίστηκε κόντρα στην Σεβίλλη;

"Τραυματίστηκα στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα και πιστεύω ότι η αλλαγή μου ήταν η πιο γρήγορη στην ιστορία!! Ευτυχώς γλίτωσα το χιαστό. Όλα καλά. Ούτε χειρουργείο χρειάστηκε να κάνω και πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες θα είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω την ομάδα του".

Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα

Ποιά ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα;

"Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και πιστεύω ότι φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα. Όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό δυνατοί αντίπαλοι μας ήταν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ενώ τώρα είναι ο ΠΑΟΚ".

Τι άλλαξε στην Λεγκανές από πέρσι και φέτος βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας;

"Έφυγαν κάποιοι καλοί παίκτες που είχαμε, αλλάξαμε προπονητή, ήρθε ο Αγκίρε στην θέση του Πελεγκρίνο Πέρσι στοχεύσαμε να πάμε στο Europa League αλλά εν τέλει τα κατάφερε η Εσπανιόλ που μας νίκησε στην έδρα μας. Τώρα εμείς και η Εσπανιόλ δίνουμε μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού...".

Ποια ομάδα υποστηρίζει στην Ισπανία;

"Ήμουν πολλά χρόνια φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τώρα θέλω να βλέπω τους αγώνες της Μπαρτσελόνα λόγω του Μέσι"!

Μόνιμα η Χρυσή Μπάλα στον Μέσι

Δίκαια πήρε την 6η του "Χρυσή Μπάλα" ο Μέσι; Δεν την άξιζε περισσότερο ο Φαν Ντάϊκ;

"Εννοείται... Κάθε χρόνο θα έπρεπε να την κερδίζει ο Μέσι. Δεν νομίζω πως ένας αμυντικός μπορεί να πάρει αυτό το βραβείο κι ας αγωνίζομαι στην ίδια θέση...".

Ποια ομάδα θα κατακτήσει την φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν;

"Πίστευα ότι η Μπαρτσελόνα θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά μετά το προχθεσινό "clasico" με εντυπωσίασε η Ρεάλ. Εάν πάρει παίκτη επιπέδου Εμπαπέ ή Νεϊμάρ το Ιανουάριο θα είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Για μένα η Ρεάλ είναι το Νο1 φαβορί για να κατακτήσει ξανά και το Champions League..."!

Ο Βαλβέρδε έχει μεγάλη πίεση

Και η Μπαρτσελόνα, του πρώην προπονητή σου, Ερνέστο Βαλβέρδε;

"Έχει μεγάλη πίεση, είναι σε καθημερινή αμφισβήτηση στην Ισπανία. Άμα δεν πάρει το Champions League ο Βαλβέρδε θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα".

Για την προσαρμογή του στην Ισπανία;

"Δυσκολεύτηκα πολύ όταν πρωτοπήγα στο ισπανικό πρωτάθλημα, προερχόμουν κι από απουσία αφού στον Ολυμπιακό δεν έπαιζα για αρκετό καιρό. Δυσκολεύτηκα κι από πλευράς τακτικής και ρυθμού αλλά και γλώσσας. Ξέρετε ο τι στην Ισπανία ακόμη κι αν ξέρουν αγγλικά δεν μιλάνε!! Ο πρώτος μου μήνας , λοιπόν, στην Λεγκανές ήταν πολύ ζόρικος. Επίσης, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν όλοι σχεδόν οι κεντρικοί αμυντικοί ξέρουν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, είναι... μπαλάτοι".

Για τον τερματοφύλακα με τον οποίο έχει συνεργαστεί καλύτερα μέχρι τώρα στην καριέρα του;

"Ο Ρομπέρτο με έκανε να αισθάνομαι σίγουρος. Έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ σημαντικός για εμάς τους αμυντικούς".

Σύγκριση Πρέμιερ Λιγκ/Πριμέρα και αν έχει απωθημένο να παίξει στο αγγλικό πρωτάθλημα;

"Οι Ισπανοί θεωρούν ακόμα ότι έχουν το καλύτερο πρωτάθλημα. Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα μου ταίριαζε η Πρέμιερ Λιγκ. Πλέον και μετά την θητεία μου στην Ισπανία θα μπορούσα να παίξει στην Αγγλία αλλά δεν αλλάζω με τίποτα την Πριμέρα. Είχα πάντως στο παρελθόν κάποιες προτάσεις από την Αγγλία αλλά δεν προχώρησαν".

Για το αν παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό;

"Η αλήθεια είναι πως έχω δει κυρίως τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού. Και μου άρεσε, παίζει πολύ ωραία μπάλα".

Αν έπρεπε να ξεχωρίσει έναν προπονητή από όσους έχει δουλέψει;

"Η καλύτερη χρονιά, που ευχαριστήθηκα να παίζω ποδόσφαιρο, ήταν η περσινή με τον Πελεγκρίνο στη Λεγκανές. Στον Ολυμπιακό ήταν με τον Μίτσελ, όταν φτάσαμε μέχρι τους "16" του Champions League. Θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Για το αν είναι ο σύγχρονος Δέλλας του ελληνικού ποδοσφαίρου;

"Δεν νομίζω ότι μπορούμε να συγκριθούμε. Άλλωστε χρησιμοποιούσαμε... διαφορετικό πόδι/. Εγώ είμαι αριστεροπόδαρος, ο Τραϊανός ήταν δεξιοπόδαρος".

Για το σύγχρονο ποδόσφαιρο;

"Είμαι υπέρ της άμυνας "πούλμαν" αν μία μικρή ομάδα παίζει κόντρα σε μία μεγάλη. Αυτό πρέπει να κάνεις, αλλιώς μπορεί να δεχτείς πολλά γκολ".

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ

Για το ματς καριέρας που φοβήθηκε την συντριβή;

"Ήταν στο Μπάγερν - Ολυμπιακός... Χάναμε 3-0 στο 18' και είχαν παίκτες όπως ο Ρόμπεν και ο Λεβαντόφσκι. Σκέφτηκα "τι θα κάνουμε;". Τελικά χάσαμε με 4-0".

Η καλύτερη του στιγμή μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο;

"Όταν περάσαμε στους "16" του Champions League με τον Ολυμπιακό με προπονητή τον Μίτσελ. Είχαμε μόνο νίκες και χαρές σε εκείνο το διάστημα, σπουδαία ομάδα και σημαντικούς συμπαίκτες".

Για το αν τον συμβουλεύονται σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα παίκτες που αγωνίζονται στην Ισπανία;

"Ναι, υπάρχουν παίκτες που μου ζητάνε αρκετές πληροφορίες, όταν έχουν προτάσεις από την Ελλάδα. Έτσι έγινε, για παράδειγμα, με τους Γκερέρο και Μοράν, όταν είχαν προτάσεις από Ολυμπιακό κι ΑΕΚ αντίστοιχα. Ειδικότερα για τον Μοράν είμαι βέβαιος πως δεν κατάφερε να "δέσει" στην Ελλάδα, γιατί αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προσωπικά προβλήματα. Δεν θέλω να επεκταθώ αλλά αν κάποιος γνώριζε τι περνούσε ο Μοράν θα απορούσε κιόλας πως έπαιζε"!

Για το ενδιαφέρον, που γράφτηκε στην Ισπανία, της Βαλένθια για Ομάρ Ελαμπντελαουί;

"Ο Ομάρ μου αρέσει και νομίζω πως στην συγκεκριμένη ομάδα άνετα μπορεί να σταθεί. Του ταιριάζει το στυλ της Βαλένθια, γρήγορο, επιθετικό μπακ, με κίνηση πάνω, κάτω...".

Ανώτεροι Μήτρογλου - Αραμπί από τον Πρίγιοβιτς

Πώς θα έβλεπε τον Πρίγιοβιτς στον Ολυμπιακό;

"Ο Πρίγιοβιτς μόνο σκοράρει μέσα από την περιοχή. Συμφωνώ πως είναι παλιάς κοπής, που δεν μπορεί να κάνει άλλα πράγματα, που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο από τον σέντερ φορ. Για παράδειγμα να ντριμπλάρει σαν τον Μήτρογλου. Θα προτιμούσα τον Κώστα, λοιπόν, που ακόμη και ως σκόρερ είναι πιο αξιόπιστος και με μεγαλύτερη διάρκεια από τον Πρίγιοβιτς. Ή τον... Μπεργκ του Παναθηναϊκού. Για να μην σας πω και τον Άκπομ του ΠΑΟΚ ή τον Αραούχο όταν έπαιζε στην ΑΕΚ. Επίσης, δεν μπορώ να συγκρίνω τον Πρίγιοβιτς με τον Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού που τα βάζει από παντού και με κάθε τρόπο, είναι κινητικός εκτός περιοχής, ξέρει και μπάλα. Ο Ελ Αραμπί έχει κάνει καριέρα και στην Ισπανία, στην καλή Γρανάδα. Μην το ξεχνάμε..."!

Για τους Έλληνες παίκτες που μπορούν να παίξουν τώρα στο εξωτερικό, σε καλά πρωταθλήματα;

"Θεωρώ ότι παίκτες όπως οι Λημνιός, Γιαννούλης, Τσιμίκας και με τις σεζόν που κάνουν μπορούν να πάνε...".

Αν το ήθελε πραγματικά, ο Φορτούνης θα μπορούσε να πάει σε ομάδα επιπέδου

Ο Φορτούνης;

"Ο Φορτούνης κατά βάθος δεν θέλει το εξωτερικό. Είναι γεμάτος στον Ολυμπιακό, δεν θέλει να φύγει από την ομάδα του και την Ελλάδα. Αν πραγματικά το ήθελε θα μπορούσε να πάει σε μία ομάδα κορυφαίου επιπέδου. Στην Ισπανία, του το έχω πει, υπάρχουν παίκτες σε μεγάλες ομάδες που είναι χαμηλότερου επιπέδου από τον Κώστα. Τώρα μου ζητάει συνέχεια φανέλες αντιπάλων. Και ειδικά όταν παίζουμε με την Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι η ομάδα που υποστηρίζει ο Κώστας".

Για το αν είναι ψύχραιμος μέσα στον αγωνιστικό χώρο;

"Ναι, είμαι ψύχραιμος ποδοσφαιριστής. Μου το λένε και οι συμπαίκτες μου. Μπορεί να μπαίνω λίγο στην... τσίτα σε κάποια κρίσιμα ματς αλλά μετά από τα πρώτα δέκα, είκοσι λεπτά, χαλαρώνω...".

Αν έχει απηυδήσει ποτέ με τους οπαδούς:

"Έχω απηυδήσει πολλές φορές με οπαδούς στην Ελλάδα ενώ στην Ισπανία ποτέ"!

Θα έπαιξα ξανά το ματς με την Άρσεναλ

Το ματς που το είχε στεναχωρήσει πιο πολύ;

"Εύκολο... Είχα σκάσει στην ήττα με 3-0 από την Άρσεναλ. Αυτό το ματς θα το ξαναέπαιζα αν μου δινόταν η ευκαιρία καθώς και με ήττα με 2-1 περνούσαμε. Η Αρσεναλ βέβαια είχε παίξει τότε με όλους...".

Για το αν του αρέσει να παίζει αμυντικός χαφ;

"Όταν ήμουν πιο μικρός μου άρεσε να παίζω στο κέντρο, αλλά μετά που συνήθισα στην άμυνα δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω. Τώρα πλέον είμαι μεγάλος και όχι τόσο κινητικός στις επιθετικές πρωτοβουλίες για να παίζω στο κέντρο".

Αν προτιμάει να παίζει με τρεις στόπερ η ομάδα του;

"Ναι, έτσι παίζουμε και στην Λεγκανές. Συνήθως με βάζει αριστερό στόπερ στην τριάδα, που λόγω ποδιού φαίνομαι και περισσότερο, κάτι που μου αρέσει. Έχω παίξει και κεντρικός στην 3άδα, σαν ψευτολίμπερο, που είναι σχετικά πιο εύκολο. Οι αριστεροπόδαροι στόπερ στο ποδόσφαιρο είναι ποιοι δυσεύρετοι από τους δεξιοπόδαρους , για αυτό άλλωστε είναι και πιο... ακριβοί. Βέβαια ένας δεξιοπόδαρος στόπερ παίζει πιο εύκολα αριστερά, παρά το αντίθετο. Συνήθως εμείς οι αριστεροπόδαροι έχουμε το δεξί μόνο για να ... πατάμε"!

Να κάνουμε μια διευκρίνηση με το επίθετο σου αλλά κι αν είσαι αριστερόχειρας;

(γελάει) "Είμαι αριστεροπόδαρος αλλά όχι αριστερόχειρας. Επίσης, πολλοί γράφουν το επώνυμό μου με ωμέγα ενώ είναι με όμικρον... Σιόβας".

Ο Φαν'τ Σιπ δεν έχει αποκλείσει κανέναν

Για τον Φαν'τ Σιπ και την "γαλανόλευκη";

"Ο Φαν'τ Σιπ θέλει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα και να φτιάξει οικογενειακό κλίμα. Είδε κάποια πράγματα και θέλησε να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της Εθνικής. Χρησιμοποιεί νέα παιδιά που θέλουν να διακριθούν με το εθνόσημο. Μακάρι να πάρουν μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις στο μέλλον. Μέχρι τώρα πάμε πολύ καλά, αλλά θα πρέπει να δούμε πως θα τα καταφέρουμε και σε συνθήκες βαθμολογικής πίεσης...".

Για τους "κομμένους" από την Εθνική;

"Έχω μιλήσει αρκετά με τον κύριο Φαν'τ Σιπ και επειδή έχουν γραφτεί πολλά που δεν είναι αλήθεια, κανένας δεν έχει αποκλειστεί από την Εθνική. Για κανέναν δεν έχει κλείσει η πόρτα, αρκεί να θέλουν να παίζουν στην ομάδα. Ούτε για τον Σωκράτη που με ρωτήσατε. Δεν θα μπορούσε άλλωστε γιατί είναι τόσα χρόνια στην ομάδα. Επίσης, νομίζω πως χρειάζονται και οι έμπειροι παίκτες στην Εθνική Ελλάδας που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ο Μανωλάς πρέπει να επιστρέψει, όπως και ο Μήτρογλου, όταν βρει την θέση του και παίζει στην Αιντχόφεν. Πρέπει να επιστρέψουν και να βοηθήσουν ο καθένας όπως μπορεί, χωρίς να έχει απαιτήσεις αν παίζει και πόσο θα παίζει...".

Πως είδε τον Σταφυλίδη ως στόπερ.

"Έκανε καλά παιχνίδια και έδειξε ότι ανταπεξέρχεται στον νέο ρόλο του. Δεν υπάρχουν πολλοί αριστεροπόδαροι στόπερ ενώ ο Φαν' τ Σιπ θέλει να κάνουμε μπιλντ απ από την άμυνα. Ο Σταφυλίδης είναι και ο αρχηγός αυτής της Εθνικής. Άλλωστε υπάρχουν πλέον πολλοί καλοί αριστεροί μπακ στο ελληνικό ποδόσφαιρο...".

Για τις αιτίες που η Εθνική κατρακύλησε;

"Είναι και θέμα παικτών, εν είναι τόσο ποιοτικοί όσο παλιότερα. Είχαμε ποδοσφαιριστές ονόματα με πολλές εμπειρίες και έναν προπονητή σαν τον Φερνάντο Σάντος".

Για Αβραάμ Παπαδόπουλο και Γιασίν Μεριά στον Ολυμπιακό;

"Ο Αβραάμ ποτέ δεν τα παράτησε και συνεχίζει να προπονείται σκληρά. Ο Μεριά δεν πιστεύω ότι έχει καταλάβει πολλά από αυτά που λέγονται αλλά σίγουρα έχει επηρεαστεί. Αν σου ρίχνουν τις ευθύνες ατομικά είναι βαρύ".

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ" ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ

Για το μέλλον και την επόμενη ομάδα του;

"Έχω άλλο ενάμιση χρόνο συμβόλαιο στην Λεγκανές και θέλω να το εξαντλήσω. Άλλωστε με την Λεγκανές δέθηκα όπως και με τον Ολυμπιακό. Θέλω να μείνω, λοιπόν, στην Ισπανία τα επόμενα χρόνια και το ιδανικό θα ήταν στην τωρινή ομάδα μου.. Είμαστε πιο ήρεμα στο εξωτερικό και το σημαντικότερο, απολαμβάνουμε την δουλειά μας. Και στις χαρές και στις λύπες γυρνάμε σπίτι μας".

Για το που θα τελειώσει την καριέρα του;

"Όλα θα εξαρτηθούν από το αν μείνει η Λεγκανές φέτος στην Πριμέρα. Μπορεί,λοιπόν, να τελειώσω την καριέρα μου και εκεί. Δεν θα με... πείραζε".

Για την προοπτική επιστροφής του στην Ελλάδα;

"Δεν θα μπορούσα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να παίξω μπάλα σε άλλη ομάδα πέρα από τον Ολυμπιακό. Δεν πιστεύω άλλωστε ότι θα με ήθελαν και οι οπαδοί των υπολοίπων ομάδων της Big 4 και μιλάω βασικά για της ΑΕΚ και του Πασναθηναϊκού. Καλύτερα να έπαιζα στη Σεγούντα Ντιβιζιόν"!

Για τον παίκτες που ξεχωρίζει από Ισπανία και Ελλάδα;

"Εκτός του Μέσι από την Ισπανία ξεχωρίζω τον Μπενζεμά καθώς με ένα άγγιγμα της μπάλας σκοράρει. Από φορ μου αρέσουν και οι Σουάρες, Ιάγκο Άσπας Στην Ελλάδα εδώ και χρόνια καλύτερος παίκτης είναι ο Φορτούνης. Για εμένα μπορεί να παίξει σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού".

Ο Σέρχιο Ράμος δεν είναι τόσο κακός όσο φαίνεται

Για τον καλύτερο παίκτη που έχει βγάλει η Δράμα όντας ο ίδιος Δραμινός στην καταγωγή;

"Ο Παρασκευάς Άντζας είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει βγάλει η Δράμα. Καλύτερος από εμένα! Από τους παλιούς, ο Λουκανίδης".

Ο Σέρχιο Ράμος είναι... κωλόπαιδο;

(γελάει "Ο Σέρχιο Ράμος δεν είναι τόσο... κακός όσο φαίνεται στην τηλεόραση όταν παίζει. Είναι κύριος. Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές μετά τους αγώνες. Φαν Ντάικ πρέπει να κάνει μία καλή 10ετία για να συγκριθεί με τον Ράμος. Και σίγουρα ως παίκτης ο Ράμος είναι ανώτερος του Πικέ".

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ VAR

Για το VAR στην Ισπανία;

"Το VAR στην Ισπανία δεν τα πάει καθόλου καλά. Οι ομάδες κάνουν καταγγελίες για να ξαναγίνουν παιχνίδια. Πέναλτι έξω από την περιοχή παίρνουν οι αντίπαλοι μας και δεν το βλέπουν στο VAR γιατί είναι χαλασμένο...".

Η προσωπική του άποψη για το VAR;

"Εμένα δεν μου αρέσει το VAR γιατί χαλάει την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Όλοι οι παίκτες στην Ισπανία που έχω μιλήσει είναι εναντίον του πλέον. Τσάμπα περιμένουμε δέκα λεπτά εάν είναι να κάνουν διαιτητικά λάθη και με το VAR".

Και κάτι διαφορετικό για επίλογο: Είναι ο Ομπράντοβιτς ο καλύτερος προπονητής στην Eurolerague, το αντίστοιχο με το ριμπάουντ στο ποδόσφαιρο κι αν παρακολουθεί Τσιτσιπά;

"Χωρίς να είμαι ειδικός στο μπάσκετ, δεν νομίζω πως αμφιβάλει κανείς για τον Ομπράντοβιτς. Τα ριμπάουντ είναι όπως οι κεφαλιές στο ποδόσφαιρο. Και παρότι δεν παίζω τένις, γιατί φοβάμαι τους τραυματισμούς στα πόδια – προτιμώ το πιο... ακίνδυνο πινγκ πονγκ – όποτε έχω χρόνο ναι, βλέπω τους αγώνες του Τσιτσιπά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ