ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Ξύλο μέχρι τελικής πτώσης μεταξύ celebrities, στο περιθώριο του αγώνα του Μέιγουεδερ με τον Γκότι

Ξύλο μέχρι τελικής πτώσης μεταξύ celebrities, στο περιθώριο του αγώνα του Μέιγουεδερ με τον Γκότι
PRINT SCREEN

Ο αγώνας επίδειξης ανάμεσα στον Φλόιντ Μέιγουεδερ και τον Τζον Γκότι όχι μόνο δεν ολοκληρώθηκε λόγω γενικής σύρραξης αλλά άναψε τα αίματα ώστε να λάβει χώρα και άλλη άγρια κλωτσοπατινάδα, με πρωταγωνιστές δύο Αμερικανίδες celebrities.

Άλλα περίμενε να δει ο κόσμος στον αγώνα επίδειξης με αντιπάλους τους Φλόιντ Μέιγουεδερ και τον Τζον Γκότι και άλλα είδε. Αιτία το τεταμένο κλίμα που επικρατούσε από την αρχή της αναμέτρησης, με τους δύο αθλητές να "ξεφεύγουν" και να παίρνουν τελικά μέρος σε μία σύρραξη όπου δεν ήταν πρωταγωνιστές μόνο οι ίδιοι αλλα και όλοι οι συνεργάτες τους.

Το εντυπωσιακό είναι πως το ξύλο συνεχίστηκε αρκετή ώρα αργότερα, στα παρασκήνια, με δύο αρκετά γνωστές Αμερικανίδες να επηρεάζονται από το όλο άγριο περιβάλλον και να πιάνονται στα χέρια. Ο λόγος για την Ζοσελίν Ερνάντες που παίρνει μέρος σε reality στις ΗΠΑ και την ράπερ Big Lex, με τις δύο τους να φτάνουν στο σημείο να δέρνονται έχοντας χάσει κάποια από τα ρούχα τους και να αναγκάζεται να επέμβει η αστυνομία για να εκτονωθεί κάποια στιγμή η κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ