ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Μέιγουεδερ: Το απόλυτο χάος με άγριο ξύλο σε αγώνα επίδειξης κόντρα σε γόνο οικογένειας που σχετίζεται με σωρεία εγκλημάτων

Μέιγουεδερ: Το απόλυτο χάος με άγριο ξύλο σε αγώνα επίδειξης κόντρα σε γόνο οικογένειας που σχετίζεται με σωρεία εγκλημάτων

Το απόλυτο χάος ξέσπασε σε αγώνα επίδειξης ανάμεσα στον Φλόιντ Μέιγουεδερ και τον Γκότι ΙΙΙ, γόνο μίας εκ των μεγαλύτερων crime families. Μπουνιές στο ρινγκ μεταξύ των ομάδων των αθλητών.

Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ έδωσε αγώνα επίδειξης πυγμαχίας στη Φλόριντα απέναντι στον Γκότι ΙΙΙ, ο οποίος μάλιστα είναι γόνος μίας εκ των μεγαλύτερων οικογενειών που σχετίζονται με σωρεία εγκλημάτων. Το κλίμα ήταν τεταμένο από το weigh in, όταν ο Γκότι προσβλήθηκε από ένα αστείο του αντιπάλου του.

Ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε κατά τη διάρκεια του έκτου γύρου. Ο διαιτητής, Κένι Μπέιλις, αποφάσισε τον αποκλεισμό του Γκότι για κράτημα και trash talking στον Μέιγουεδερ. Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Νεοϋορκέζο.

Ο Γκότι παράκουσε τον διαιτητή και άρχισε να χτυπάει τον Μέιγουεδερ. Τότε ήταν που ξέσπασε το απόλυτο χάος, με τις ομάδες των δύο πυγμάχων να μπαίνουν στο ρινγκ και να παλεύουν.

Η μάχη αυτή συνεχίστηκε και στα social media, με τον Γκότι να αποκαλεί τον Μέιγουέδερ: "Εχθρό για μία ζωή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ