ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Βίντεο σοκ με αθλητή να κάνει χρήση ναρκωτικών!

Βίντεο σοκ με αθλητή να κάνει χρήση ναρκωτικών!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αγγλία αποκαλυπτικό βίντεο, το οποίο δείχνει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του μποξ Ρίκι Χάτον να κάνει χρήση ναρκωτικών μπροστά στην κάμερα. (Βίντεο)

Η Αγγλία συγκλονίζεται το τελευταία διάστημα με τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει στον χώρο του ποδοσφαίρου, όμως αυτό που βγήκε στην επιφάνεια την Κυριακή το πρωί δεν έχει προηγούμενο. (Βίντεο)

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του μποξ Ρίκι Χάτον ή αλλιώς "ο εκτελεστής" (Hitman), πιάστηκε στα πράσα τηλεοπτικού φακού της γνωστής εφημερίδας News Of The World να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Την συγκεκριμένη ημέρα, ο Ρίκι έκανε χρήση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, αλκοόλ και κάποιων χαπιών, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, μόλις στα 31 του χρόνια.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του δήλωσαν πως ο Ρίκι Χάτον χρειάζεται βοήθεια, αφού εδώ και αρκετό καιρό είναι χρήστης ναρκωτικών. Πρώην συναθλήτρια του αποκάλυψε πως λίγες ώρες πριν από μια μεταξύ τους αναμέτρηση, ο Άγγλος άσος ήταν κλεισμένος σε μια τουαλέτα και "σνίφαρε" κοκαΐνη!

Δείτε ΕΔΩ το λινκ με το βίντεο. Οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές και καλό θα ήταν μικρά παιδιά να μην δουν το περιεχόμενο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ