VIRAL

Το stare down των Φιούρι και Ούσικ είχε φανέλα της ΑΕΚ και Σιλβέστερ Σταλόνε​

Το stare down των Φιούρι και Ούσικ είχε φανέλα της ΑΕΚ και Σιλβέστερ Σταλόνε​
YOUTUBE

Το stare down του Τάισον Φιούρι με τον Αλεκσάντρ Ούσικ βρήκε ανάμεσά τους τον Σιλβέστερ Σταλόνε και μία φανέλα της... ΑΕΚ.

Η αμφιλεγόμενη νίκη του Τάισον Φιούρι επί του Φρανσίς Ενγκανού προ ημερών αύξησε κατακόρυφα το ενδιαφέρον της επόμενης αναμέτρησης του παγκοσμίου πρωταθλητή βαρέων βαρών, με τον Αλεκσάντρ Ούσικ.

Αν και προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, μετατέθηκε για τις 17 Φεβρουαρίου, όμως το promotion του αγώνα τούς έφερε τετ α τετ την Πέμπτη.

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκε ίσως ο πιο γνωστός... μη πυγμάχος στον χώρο του μποξ, ο Ρόκι Μπαλμπόα ή κατά κόσμον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος είχε θερμή χειραψία τόσο με τον Άγγλο όσο και με τον Ουκρανό.

Τα αίματα άναψαν έπειτα από λίγο, όταν ο Gypsy King κόλλησε το κεφάλι του σε εκείνο του αντιπάλου, σε ένα stare down που θα μείνει στην ιστορία λόγω και της παρουσίας του Σταλόνε από πίσω τους. Όμως σε αυτά τα πλάνα υπάρχει και... Ελλάδα.

Ένας από τους εικονολήπτες που απαθανάτιζαν τη στιγμή φορούσε φανέλα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ και βρέθηκε κι αυτός μέσα στα ιστορικά πλάνα της βραδιάς!

TAGS VIRAL ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ