ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Το Athens Fighting Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 3 Ιουνίου

Το Athens Fighting Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 3 Ιουνίου

Η μεγάλη στιγμή για όλους τους φίλους των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα έφτασε, αφού στις 3 Ιουνίου θα έρθει για πρώτη φορά στην χώρα μας η πρώτη επαγγελματική παγκόσμια διοργάνωση με την ονομασία "Athens Fighting Tournament"

Η αναμονή ετών φτάνει στο τέλος της για τους φίλους των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα. Στις 3 Ιουνίου αναμένεται να έρθει στην χώρα μας για πρώτη φορά η επαγγελματική παγκόσμια διοργάνωση, με την ονομασία Athens Fighting Championship, οι οποία θα προβληθεί αποκλειστικά στην Cosmote Tv.

Το συγκεκριμένο event θα γίνει στα πρότυπα των διοργανώσεων του εξωτερικού και θα περιλαμβάνει αγώνες πυγμαχίας, kick boxing και μεικτών πολεμικών τεχνών, με τους Έλληνες πρωταθλητές, αλλά και αθλητές από όλο τον κόσμο.

Μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές που θα συμμετάσχουν σε αυτή την σπουδαία βραδιά είναι οι παρακάτω: Πουλίκος Τσαγκράκος, Παύλος Τσαγκράκος, Συμεωνίδης, Άγγελος Μαρτίνος , Αθανασίου Πέτρος, Στάθης Αντωνάς, Στέφανος Μπαγλατσάκος, Μουμτζής Αλέξανδρος, Μάκης Σιούτης, Roman Kurashvili, Hunter Mohamed Ali και Γρηγόρης Νικολόπουλος.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ