FIGHTSPORTS

Ryan Garcia: Με στόφα πρωταθλητή, "αναστήθηκε" και νίκησε τον Luke Campbell

Ο Ryan Garcia μετά τη νίκη του επί του Luke Campbell
Ο Ryan Garcia μετά τη νίκη του επί του Luke Campbell FIGHTSPORTS.GR

Τα ξημερώματα ο Ryan Garcia έδωσε απαντήσεις στους επικριτές του και το διάσημο παιδί του instagram μπορεί πλέον να θεωρηθεί ένας από τους κορυφαίους  ανερχόμενους πυγμάχους του πλανήτη. Ο λόγος; Ο ψυχωμένος τρόπος με τον οποίο κέρδισε τον πρώην Ολυμπιονίκη.

Ο Garcia με την γνωστή υψηλή του τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα, από νωρίς κατέστησε σαφές πως είναι το "αφεντικό". Ένα χτύπημα όμως στον δεύτερο γύρο από τον Campbell τον έστειλε στο καναβάτσο. Ο κόσμος "πάγωσε" στο γήπεδο, αλλά από τον τρίτο γύρο και μετά εμφανίστηκε ένας διαφορετικός πιο ώριμος Garcia.

Με καλύτερες αμυντικές αντιδράσεις και πιο συγκεντρωμένος έπαιρνε τον έναν γύρο μετά τον άλλον. Στον έκτο μάλιστα παρά λίγο να τελειώσει το ματς, ωστόσο το καμπανάκι έσωσε τον Campbell.

Ο έβδομος γύρος ήταν ο μοιραίος για τον τελευταίο όταν ο Garcia με φοβερό χτύπημα στο συκώτι, έριξε τον Campbell. Εκείνος δεν μπόρεσε να σηκωθεί ξανά και ο Garcia πανηγύρισε με την ομάδα του σαν μικρό παιδάκι...

O De La Hoya ένιωσε δικαιωμένος για την επένδυση του, ενώ ο Canelo Alvarez τον χειροκροτούσε από την εξέδρα. O Garcia πέτυχε την 21η νίκη της καριέρας στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι της πορείας του έως τώρα. Τέλος ο Garcia δήλωσε πως στόχος του είναι να συναντήσει τους Teofimo Lopez, Devin Haney και Gervonta Davis.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ