ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Πακιάο: Ανακοίνωσε το τέλος της μεγάλης καριέρας του

Ο Μανί Πακιάο πριν από αγώνα
Ο Μανί Πακιάο πριν από αγώνα PHOTO CREDITS: © 2021 JOHN LOCHER / AP IMAGES

Ο Μάνι Πακιάο με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε το τέλος της τεράστιας καριέρας του στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όλους τους θαυμαστές του.

Ο Μάνι Πακιάο αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του μετά από μία τεράστια καριέρα. Ο σπουδαίος πυγμάχος με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε το τέλος της αθλητικής του σταδιοδρομίας.

Παράλληλα, ο Μάνι Πακιάο ευχαρίστησε τους θαυμαστές του και τους ζήτησε να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και να παλεύουν για τα όνειρά τους.

"Στους καλύτερους φιλάθλους και στο καλύτερο άθλημα του κόσμου... Ευχαριστώ! Ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες αναμνήσεις. Αυτή είναι η δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου, αλλά είμαι εντάξει. Κυνηγήστε τα όνειρά σας, δουλέψτε σκληρά και θα δείτε τι θα συμβεί. Αντίο!», ανέφερε στο μήνυμά του ο Πακιάο.

Κάπως έτσι ο Μάνι Πακιάο στα 42 του χρόνια αποφάσισε να ρίξει την αυλαία σε μία τεράστια καριέρα την οποία έκλεισε με ρεκόρ 62-8-2, 39 KO.

Κατά τη διάρκεια της πέτυχε σπουδαίες νίκες και για πολλούς θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ