ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Κονατέ το δεύτερο καλοκαιρινό “μπαμ” των μερένγκες μετά από τον Ντάμφρις

@2026 Aurelien Morissard/AP IMAGES

Η Ρεάλ μπήκε με απίστευτη δυναμική στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αφού μετά από τη συμφωνία με τον Ντένζελ Ντάμφρις έκλεισε το deal και με τον Ιμπραχίμα Κονατέ, για να κάνει δικούς τους και τους δύο ποδοσφαιριστές για την ερχόμενη τετραετία.

Οι προεδρικές εκλογές στην Ρεάλ την ερχόμενη Κυριακή (7/6) φέρνουν αντιμέτωπους τον Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Ενρίκε Ρικέλμε, ωστόσο λίγα μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες και πάρουν θέση τα μέλη του συλλόγου ο νυν πρόεδρος βρίσκεται σε ασύλληπτη θέση ισχύος.

Όχι μόνο για το γεγονός πως κουβαλάει 23 χρόνια στην πλάτη παρουσίας στον προεδρικό θώκο αλλά και επειδή κινήθηκε απίστευτα γρήγορα για την ενίσχυση των μερένγκες ενόψει της νέας σεζόν, όπου θα διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην κορυφή της Ισπανίας μετά από δύο χρόνια κυριαρχίας της Μπαρτσελόνα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι το μεγάλο όνομα που θα επιστρέψει στο Μπερναμπέου 13 χρόνια μετά από την αποχώρηση του για να κουμαντάρει τα πολλά βαριά ονόματα της ομάδας ενώ λίγες μόλις ημέρες αφότου μπήκε ο Ιούνιος οι Μαδριλένοι έχουν προχωρήσει ήδη σε δύο πολύ σπουδαία μεταγραφικά μπαμ.

Το πρώτο ήταν ο Ντένζελ Ντάμφρις όπου ενεργοποίησαν ρήτρα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για να τον πάρουν από την Ίντερ και το δεύτερο είναι ο Ιμπραχίμα Κονατέ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ, με τον Γάλλο στόπερ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2030 όπως και ο Ολλανδός δεξιός φουλ μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ