FIGHTSPORTS

Ο Lomachenko προετοιμάζεται σκληρά για να νικήσει τον Kambosos μέσα στην Αυστραλία

Vasyl Lomachenko, of Ukraine, reacts toward Guillermo Rigondeaux at the end of the second round of a WBO junior lightweight title boxing match Saturday, Dec. 9, 2017, in New York. Lomachenko won the bout. (AP Photo/Adam Hunger)
Vasyl Lomachenko, of Ukraine, reacts toward Guillermo Rigondeaux at the end of the second round of a WBO junior lightweight title boxing match Saturday, Dec. 9, 2017, in New York. Lomachenko won the bout. (AP Photo/Adam Hunger) @ 2017 ADAM HUNGER/ASSOCIATED PRESS

Σε πρώτο πλάνο για τον μεγάλο Lomachenko είναι ο Kambosos που έχει αποφασίσει να πάει στην Αυστραλία για να νικήσει τον ομογενή πρωταθλητή.

Σε πρώτο πλάνο για τον μεγάλο Vasyl Lomachenko είναι ο George Kambosos που έχει αποφασίσει να πάει στην Αυστραλία για να νικήσει τον ομογενήπρωταθλητή.

Ο Kambosos σύντομα θα πάρει την απόφαση του για τον επόμενο αντίπαλο και το δέλεαρ του Ουκρανού είναι μεγάλο καθώς έχει τις περγαμηνές αλλά και την διάθεση να ταξιδέψει μέχρι την Αυστραλία για να αντιμετωπίσει τον Ferocious.

O Βob Arum που μανατζάρει τον Lomachenko δήλωσε πως ο αθλητής του προετοιμάζεται σκληρά για το συγκεκριμένο σενάριο.

"Μιλάμε με τους ανθρώπους του Kambosos να πάμε στην Αυστραλία. Ο Lomachenko προετοιμάζεται σκληρά γι' αυτό το σενάριο.Θα είναι τεράστιο γεγονός για την Αυστραλία. Θα πρέπει όμως να ξεκαθαριστεί η κατάσταση με την πανδημία. Νομίζω πως θα το πετύχουμε. Ο Loma είναι πολύ καλά προετοιμασμένος", κατέληξε ο Arum.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ