ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Jermall Charlo: "Μπορώ να ανέβω στα 76 κιλά για να παίξω με τον Canelo"

Ο Τζερμάλ Τσάρλο πριν από αγώνα
Ο Τζερμάλ Τσάρλο πριν από αγώνα AP PHOTO/MICHAEL OWENS

Ο Jermall Charlo προτίθεται να ανέβει στα 76 κιλά για να αντιμετωπίσει τον Canelo Alvarez, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Το μήλον της έριδος αυτή την περίοδο είναι ο Canelo Alvarez στην πυγμαχία καθώς άπαντες θέλουν να τον αντιμετωπίσουν για μία καλή πληρωμή και την κατάκτηση παγκόσμιων τίτλων.

Ένας από αυτούς ο αξιόλογος Jermall Charlo που προτίθεται να ανέβει στα 76 κιλά για να συναντήσει τον Μεξικανό το 2021. Ο Charlo είναι αήττητος πρωταθλητής της WBC στην middleweight κατηγορία με 31 νίκες.

Ο Charlo έχει όλη την διάθεση να παίξει με τους όρους του Canelo καθώς αυτή την στιγμή ο Μεξικανός είναι που έχει την δυνατότητα επιλογής αντιπάλου. Ο Charlo λόγω πολλών λάθος επιλογών στην καριέρα του έχει χάσει την ευκαιρία να κάνει μεγάλα ματς με αθλητές όπως ο Canelo και ο Golovkin. Τελευταία παρουσία του Charlo ήταν απέναντι στον Sergiy Derevyanchenko τον οποίο κέρδισε σε δωδεκάγυρο παιχνίδι με ομόφωνη απόφαση.

Nα θυμίσουμε πως ο Ουκρανός είχε δυσκολέψει αφάνταστα τον Golovkin αλλά και με τον Charlo ήταν ανταγωνιστικός. Πρόσφατα ο Charlo δήλωσε πως θα ανέβει κατηγορία για να συναντήσει τον Canelo. Πάντως ο Μεξικανός δεν έχει αναφέρει τον Charlo σαν πιθανό αντίπαλο, αντίθετα έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στους Billy Joe Saunders και Caleb Plant.

Τώρα που ο Μεξικανός δεν έχει την Golden Boy Promotion να του καθορίζει το μέλλον, πιθανότατα να τον δούμε τρεις φορές να παίζει το 2021. Στην λίστα του είναι και οι Yildirim και Golovkin.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ