FIGHTSPORTS

Ήττα για Pacquiao που σκέφτεται την απόσυρση από τα ρινγκ

Ήττα για Pacquiao που σκέφτεται την απόσυρση από τα ρινγκ
2021 JOHN LOCHER/AP PHOTO

Με αφορμή την ήττα του από τον Yordenis Ugás στο Λας Βέγκας, ο Manny Pacquiao σκέφτεται την επόμενη μέρα της καριέρας του αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της απόσυρσής του από τα ρινγκ.

Την αναπάντεχη ήττα από τον αντίπαλό του Yordenis Ugás γνώρισε στο Λας Βέγκας ο Φιλιππινέζος Manny Pacquiao, που δεν ξεκαθάρισε το μέλλον του στην πυγμαχία. Ωστόσο, η απώλεια του τίτλου WBA και το ανεπιτυχές αποτέλεσμα ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του.

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ugás, με τους διαιτητές της αναμέτρησης να είναι ξεκάθαροι ως προς τον τελικό νικητή. "Έκανα το καλύτερο σήμερα αλλά δεν ήταν αρκετό. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Ήθελα να παλέψω γι'αυτό τον τίτλο αλλά ανήκει στον Ugas", παραδέχτηκε ο Φιλιππινέζος.

Πάντως η απογοήτευση του ήταν έκδηλη τονίζοντας πως ίσως αγωνιζόταν για τελευταία φορά. "Δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον", παραδέχτηκε. "Θέλω να ξεκουραστώ αρχικά και ύστερα να πάρω μία απόφαση για το αν θα συνεχίζω να αγωνίζομαι".

Ο Pacquaio αποκάλυψε πως είχε αρκετά προβλήματα στα πόδια του με κράμπες, λόγω ηλικίας και υπερπροπόνησης. Ιδιαίτερη μνεία στον Ugas που είναι Ολυμπιονίκης, σταμάτησε το μποξ για δύο χρόνια και κατάφερε στα τελευταία 13 παιχνίδια να κάνει 12 νίκες.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ