FIGHTSPORTS

Fury vs Joshua: Δεδομένο το βρετανικό ντέρμπι προς καλοκαίρι

Fury vs Joshua: Δεδομένο το βρετανικό ντέρμπι προς καλοκαίρι

Τίποτα δεν φαίνεται να εμποδίζει την αναμέτρηση του Tyson Fury με τον Anthony Joshua το 2021.

Ο Eddie Hearn τρέχει με... 1000 τις διαπραγματεύσεις και σύμφωνα με τον promoter είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη της συμφωνίας.

Το 2020 ήταν μία κακή χρονιά για την πυγμαχία, λόγω πανδημίας και οι μεγάλοι διοργανωτές θέλουν να ρεφάρουν με μεγάλες αναμετρήσεις το 2021. Σύμφωνα με τον Hearn τα συμβόλαια είναι έτοιμα για τους δύο αθλητές και μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες.

"Οι δύο αθλητές έχουν συμφωνήσει και το ματς πάει για Μάιο ή Ιούνιο. Μερικές λεπτομέρειες όπως ποιος θα βγει πρώτος στον αγωνιστικό χώρο κτλ θα διευθετηθούν σύντομα", ανέφερε.

Όσον αφορά την έδρα της διεξαγωγής, πιθανότερη τοποθεσία είναι στην Μέση Ανατολή όπως έγινε το ματς του Joshua με τον Ruiz στο Άμπου Ντάμπι. Δυνατά παίζει και η περίπτωση της Αγγλίας καθώς οι δύο αθλητές έχουν μεγάλη fanbase εκεί.

Το πρόβλημα είναι πως λόγω κορονοϊού ίσως να υπάρχει περιορισμένη παρουσία του κοινού, οπότε είναι προτιμότερο να γίνει η αναμέτρηση εκτός Αγγλίας. Να θυμίσουμε πως ο πρόσφατα ο Oleksandr Usyk δήλωσε πως κάνει πίσω για να αναμετρηθούν οι Fury και Joshua με σκοπό να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή τον νικητή.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!
TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ