FIGHTSPORTS

Floyd Mayweather: Μετά το "ναυάγιο" με τον Logan Paul, πάει για Pacquiao

Οι Floyd Mayweather και Manny Pacquaio
Οι Floyd Mayweather και Manny Pacquaio AP PHOTO/JOHN LOCHER, FILE

Μετά το ανεμικό ενδιαφέρον για την αναμέτρηση με τον Logan Paul, ο Floyd Mayweather ψάχνει πλέον κάτι... δυνατό, όπως μία ρεβάνς με τον Manny Pacquiao.

To ανεμικό ενδιαφέρον του κοινού για την αναμέτρηση του Floyd Mayweather με τον Logan Paul, ναυάγησε την αναμέτρηση που τελικά δεν θα γίνει. Ο Aμερικανός βλέποντας πως δεν θα καταφέρει να προσελκύσει μεγάλο αριθμό pay per views και με δεδομένη την απουσία του κοινού λόγο πανδημίας, φρέναρε την αναμέτρηση.

Ο Money ψάχνει πλέον κάτι... δυνατό, όπως μία ρεβάνς με τον Manny Pacquiao που μέχρι πρόσφατα απέκλειε. Ο Φιλιππινέζος θέλει διακαώς την ρεβάνς από την ήττα του το 2015, που η αλήθεια είναι πως άφησε ερωτηματικά στους φανς καθώς ήταν μία κοντινή μάχη. Σε περίπτωση που μπουν στο ρινγκ οι δύο θρύλοι έστω και σε αγώνα επίδειξης το ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο. Να θυμίσουμε πως στο πρώτο ματς πωλήθηκαν 4.6 εκατομμύρια pay per views στην Αμερική και 5,7 σε όλο τον κόσμο.

Οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο και σύντομα θα έχουμε περισσότερες εξελίξεις. Τέλος ο Pacquiao ακούγεται έντονα πως μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τον ανερχόμενο Ryan Garcia, ωστόσο αν προκύψει θέμα...Mayweather, η επιλογή του θα είναι ξεκάθαρη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

KOTS Fighting: Το…μουντιάλ των χούλιγκανς με τους παράνομους αγώνες παίρνει διαστάσεις στην Σουηδία

Photo Credits: 2021 John Loche/Associated Press

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ