FIGHTSPORTS

Floyd Mayweather: Ενθουσιασμένος για την μάχη με τον Logan Paul

Ο Floy Mayweather
Ο Floy Mayweather AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Ενθουσιασμένος για την μάχη με τον Logan Paul είναι ο Floyd Mayweather σύμφωνα με τον  Solomon Engel, ιδρυτή της Fanmio που θα καλύψει τον αγώνα τους.  Oι διοργανωτές ποντάρουν στην δημοφιλία των δύο προσώπων για την πώληση των pay per views. 

Ενθουσιασμένος για την μάχη με τον Logan Paul είναι ο Floyd Mayweather σύμφωνα με τον Solomon Engel, ιδρυτή της Fanmio που θα καλύψει τον αγώνα τους.

"Νομίζω πως ο Floyd τον έχει πάρει πολύ σοβαρά τον αγώνα. Ο Mayweather προπονείται εντατικά και δεν θα εμφανιστεί απροετοίμαστος σε αυτή την μάχη. Είναι πολύ ενθουσιασμένος. Βλέπει μεγάλες ευκαιρίες σε αυτό το ματς. Είναι μία ιστορική αναμέτρηση.

Ο αγώνας είναι αληθινός. Όποιος κερδίσει κέρδισε. Μπορεί να υπάρξει νοκ άουτ. Θα είναι ανταγωνιστικό ματς. Έχουμε τον Mayweather που είναι ο καλύτερος μαχητής και έναν νέο μαχητή τον Logan.

O Logan έχει πλεονέκτημα μεγέθους. Είναι ψηλότερος, βαρύτερος και αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση του παιχνιδιού. Είναι μία αναμέτρηση που θυμίζει Γολιάθ vs Δαβίδ", κατέληξε.

Στο συγκεκριμένο ματς οι διοργανωτές ποντάρουν στην δημοφιλία των δύο προσώπων για την πώληση των pay per views.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!


TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ