ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Διεκδικούν μετάλλια οι 7 στους 9

Διεκδικούν μετάλλια οι 7 στους 9
Γαζής

Η Εθνική ομάδα της πυγμαχίας διεκδικεί τα χρυσά μετάλλια, στο πρωτάθλημα της Ευρωπαίκής Ένωσης στη Βαρσοβία και σε τουρνουά στην Ισπανία

Στο πρωτάθλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο Διεθνές τουρνουά στην Ισπανία έχουμε συνολικά 9 αθλητές εκ των οποίων οι 7 διεκδικούν την πρώτη θέση την κατηγορία τους ενώ ο Γιώργος Κιμιτζίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Αναλυτικά οι αγωνιζόμενοι στην Βαρσοβία:


Ο Βασίλης Σακώφ (στα 54 κιλά), ο οποίος κέρδισε στα ημιτελικά τον Αχμέτ Χαϊζά (Δανία), στα σημεία με 20-11 και στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Άγγλο Μίκαελ Μαγκίρε.

Ο Γκουράμ Μιρζάεφ (57 κ.), ο οποίος κέρδισε στα ημιτελικά τον Ραντουάν Φαρχανί (Γαλλία), στα σημεία με 22-16 και στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο Πολ Τουρσιτού.

Ο Αλέξανδρος Κιρσανίδης (60 κ.), ο οποίος κέρδισε στα ημιτελικά τον Μπαρτόζ Γκρολέφσκι (Πολωνία), στα σημεία με 12-11 και στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο Βασίλι Μπορντέιας.






Στους τελικούς της Βαρσοβίας, συμμετέχουν 18 χώρες και συνολικά αγωνίζονται 91 πυγμάχοι. Το Σάββατο (26/05) θα διεξαχθούν οι τελικοί.

Αναλυτικά οι αγωνιζόμενοι στην Ισπανία:


Ο Θεόδωρος Παπαζώφ (στα 60 κιλά), που κέρδισε Γάλλο Ραχίντ Αζεντάινι.

Ο Αλέξανδρος Σαρίδης (64 κ.), που κέρδισε τον Ισπανό Αλεξάντρο Ροντρίγκες.

Ο Πουλίκος Τσαγκράκος (69 κ.), που είχε προκριθεί από προχθές.

Ο Γιώργος Γαζής (75 κ.), που κέρδισε τον Ιταλό Σαλβατόρ Κριέγκο. Να σημειωθεί πως ο Γαζής προέρχεται από το Χρυσό μετάλλιο στην Λιθουανία.








Οι τελικοί θα διεξαχθούν το Σάββατο (26/05) στις πόλεις Βίγκο, Κάγκας και Πόρτο Βέντα.

Όσον αφορά του άλλους δύο πυγμάχους που συμπληρώνουν την αποστολή, ο Γιάννης Κιμιτζίδης (69 κ.), πήρε το χάλκινο μετάλλιο, αφού στα ημιτελικά έχασε από τον Άας Κάρεφ (Εσθονία). Να σημειωθεί πως ο έλληνας αθλητής στάθηκε άτυχος καθώς αναγκάστηκε να σταματήσει τον αγώνα, 10’’ πριν το τέλος του 4ου γύρου, από έντονους πόνους στον ώμο.

Επίσης αγωνίστηκε και ο Χαράλαμπος Μουστάκας (75 κ.), ο οποίος έχασε από τον Ντανιέλ Φίλιπς (Αγγλία), στα σημεία με 17-10 και έμεινε εκτός μεταλλίων.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ