FIGHTSPORTS

De La Hoya: "O Garcia σήμερα έγινε άντρας"

ο Ryan Garcia πανηγυρίζει την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του επί του Luke Campbell
ο Ryan Garcia πανηγυρίζει την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του επί του Luke Campbell FIGHTSPORTS.GR

Ο Ryan Garcia πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του επί του Luke Campbell και ένας από τους ανθρώπους που χάρηκαν περισσότερο είναι ο μάνατζερ του Oscar De La Hoya.

Ο τρόπος με τον οποίο νίκησε ο Garcia τον Luke Campbell, ανάγκασε τον μάνατζερ του De La Hoya να πει πως σήμερα έγινε...άντρας.

"Δέχτηκε ένα αστραπιαίο νοκ ντάουν ο Garcia. Παρόλα αυτά τα κατάφερε και νίκησε. Αυτό τον έκανε...άντρα σήμερα. Χρειαζόταν αυτή την νίκη για επισφράγιση των προσπαθειών του. Για να δείξει πως ανήκει στην πυγμαχία. Έκανε ότι θα έκανε ένας σπουδαίος πρωταθλητής. Επέστρεψε και νίκησε με το φοβερο δεξί hook. Toν κυνήγησε αφού τον είχε πληγώσει στον έκτο γύρο. Αυτό τον κάνει σούπερ σταρ", ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο De La Hoya. O Μεξικανός promoter μίλησε για την προοπτική του Garcia να παίξει με τον Haney για τίτλο.

"Θέλουμε αυτό παιχνίδι και θα το κάνουμε όταν θα είναι έτοιμος ο Garcia. Σίγουρα ο Garcia είναι πανέτοιμος για όλους, θα γίνει το ματς με τους δικούς μας όρους. Εννοώ πως θα το κάνουμε όταν θέλουμε εμείς. Όλοι αυτή την στιγμή χρειάζονται τον Garcia", κατέληξε.

Να θυμίσουμε πάντως πως οι σχέσεις De La Hoya και Garcia έχουν περάσει από...40 κύματα όταν είχαν διαφωνήσει για το ποσό που πρέπει να λάβει ο Garcia από το συμβόλαιο του γι'αυτό το ματς(θα λάμβανε 250.000 δολάρια).

Ο De La Hoya μετά την απώλεια του Canelo Alvarez έχει ρίξει όλο το βάρος στο νεαρό μποξέρ ενώ προγραμματίζει και την δική του επάνοδο στην αγωνιστική δράση.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ