FIGHTSPORTS

Dana White: "Στοιχηματίζω ένα εκατομμύριο δολάρια στην ήττα του Jake Paul"

Dana White: "Στοιχηματίζω ένα εκατομμύριο δολάρια στην ήττα του Jake Paul"

O Dana White δεν δίνει καμία πιθανότητα στον Jake Paul να νικήσει τον Ben Askren. O πρόεδρος του UFC κατέθεσε την άποψη του για το συγκεκριμένο ματσάρισμα.

O Dana White δεν δίνει καμία πιθανότητα στον Youtuber να νικήσει τον Ben Askren. O πρόεδρος του UFC φιλοξενήθηκε στο "Hotboxin" του Mike Tyson και κατέθεσε την άποψη του για το συγκεκριμένο ματσάρισμα.

"Ο Jake Paul δεν είναι μποξέρ. Ο Ζab Zudah τον υποστηρίζει γιατί κάνουν παρέα. Ο Askren μπορεί να παίξει. Είναι ένας καλός παλαιστής αλλά έχει κοντραριστεί με αληθινούς μαχητές όλα αυτά τα χρόνια.

Ελπίζω να μπορούμε να στοιχηματίσουμε για να βάλω ένα εκατομμύριο δολάρια στην ήττα του Paul", ανέφερε ο White. Ο Υοutuber δεν άργησε να περάσει στην αντεπίθεση προκαλώντας τον White σε αγώνα!

"Διπλασίασε αν θέλεις τα χρήματα. Ο νικητής τα παίρνει όλα. Να υπογράψουμε συμβόλαιο πριν το παιχνίδι. Είμαι... μέσα να στοιχηματίσουμε. Αφού νικήσω τον Askren, να ορίσουμε το Paul vs White αφού θεωρείς τον εαυτό σου μποξέρ και εμένα με χαρακτηρίζεις Youtuber", κατέληξε ο Paul.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

KOTS Fighting: Το…μουντιάλ των χούλιγκανς με τους παράνομους αγώνες παίρνει διαστάσεις στην Σουηδία

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ