ΠΥΓΜΑΧΙΑ

"Χρυσός" ο Παυλίδης

"Χρυσός" ο Παυλίδης
Παυλίδης

Χρυσό μετάλλιο για τον Ηλία Παυλίδη, στο Δουβλίνο

" Ήταν σε πολύ κατάσταση σε όλους τους αγώνες που έδωσε. Ήταν δυνατός και έδειξε ότι ήθελε το χρυσό και το πήρε δίκαια, απέναντι μάλιστα σε έναν πολύ καλό πυγμάχο. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλες πολλές και σημαντικές νίκες και επιτυχίες", δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας, Κουβανός, Σίλβα Μαρτίνεζ.

Την επιτυχία σχολίασε και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και αρχηγός αποστολή στο Δουβλίνο. " Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία, σε μία πραγματικά πολύ δυνατή και δύσκολη διοργάνωση. Το σίγουρο είναι ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Εθνική ομάδα και τα τελευταία διεθνή αποτελέσματα το αποδεικνύουν".

Είχαν προηγηθεί οι πολύ καλές εμφανίσεις και οι νίκες του Παυλίδη, επί του Τούρκου Χάνα Σαγιάκ, με εγκατάλειψη του αντιπάλου του, με την ολοκλήρωση του 3ου γύρου, αφού έχανε με 29-9, αλλά και η νίκη του Ηλία επί του Κροάτη Ντιβάν Βαντράν, με 22-5 στα σημεία.

Μεγάλος στόχος του 29χρονου (είναι γεννημένος 4 Μαϊου 1978) Ηλία Παυλίδη, είναι φυσικά η διεκδίκηση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, στο Πεκίνο. Κάτι φυσικά ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά το οποίο θέλει όσο τίποτα άλλο ο πρωταθλητής μας. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004, είχε σταθεί φοβερά άτυχος, φτάνοντας μία ανάσα από το Ολυμπιακό μετάλλιο.

Στους αγώνες στο Δουβλίνο πήραν μέρος συνολικά 126 πυγμάχοι, από 22 χώρες.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ