ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη

Βουλιαγμένη
Αφρουδάκης Ζάχος

Η δημιουργία μίας καλής ομάδας και η διεκδίκηση της εισόδου στα πλέι οφ, είναι οι στόχοι της Βουλιαγμένης

Πρόθεση του κόουτς των "μπέμπηδων", είναι η ανάδειξη νέων παικτών, στους οποίους θα στηριχθεί ο ΝΟΒ, τα επόμενα χρόνια, αλλά και η άμεση επιτυχία που είναι η εξάδα.
Η Βουλιαγμένη, καλείται να αντιμετωπίσει τις απώλειες, του Μίλαν Τίνσιτς, που ήταν από τους καλύτερούς της παίκτες πέρυσι, του Δημήτρη Τσίκλου, που μετά από δέκα χρόνια προσφοράς στην ανδρική ομάδα, πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό και του Κώστα Μπουρνάζου, που αποτέλεσε την προηγούμενη περίοδο, ένα από τα πιο αξιόπιστα δίδυμα φουνταριστών, στην Ελλάδα.

Ο τελευταίος αντικαταστάθηκε από τον Μίλαν Σάμαρτζιτς, που καλείται να καλύπτει το κενό του Χατζηδάκη, όταν αυτός βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, ενώ αποκτήθηκε και ο ικανότατος σουτέρ, Άντρο Φρανίσεβιτς, που ήδη έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις από την περιφέρεια.

Ηρθαν: Φρανίσεβιτς (Γιάντραν Σπλιτ), Σάμαρτζιτς (Ζέγκεντ)

Εφυγαν: Μπουρνάζος (Πανιώνιος), Τίνσιτς (Πανιώνιος), Τσίκλος (Εθνικός), Β. Εμμανουηλίδης (Γλυφάδα), Λέντζος (Ν.Ε. Πατρών)

Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Στέλιος Πρωτονοτάριος (26), Κώστας Τσαλκάνης (25)

Αμυντικοί: Δημήτρης Μιτελούδης (25), Γιώργος Κατσαούνης (25), Γιάννης Σαλπέας (23), Τάσος Δαδιώτης (17), Γιώργος Γαλανός (17)

Περιφερειακοί: Αντρο Φρανίσεβιτς, Κροατία (22), Φώτης Βατικιώτης (18), Ορέστης Σαλάχας (17), Φίλιππος Χαλιάσος (17), Αγγελος Αγγελίδης (25), Ζάχος Αφρουδάκης (27), Ευάγγελος Δουδέσης (22), Πέτρος Δουδέσης (18), Διονύσης Καρούντζος (22), Πάρης Χατζηγούλας (20).

Φουνταριστοί: Γιώργος Χατζηδάκης (26), Μίλαν Σάμαρτζιτς, Σερβία (27), Σπύρος Σφαντός (18), Χάρης Χαραλαμπόπουλος (17)

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Γιαννουρής, χαρακτήρισε τη χρονιά, μεταβατική: " Αρχικός στόχος της ομάδας είναι να μπει στην 6άδα, με προοπτική για καλύτερα στη συνέχεια. Η φετινή είναι μία μεταβατική χρονιά για τη Βουλιαγμένη, διότι πέρα από την ομάδα, κοιτάμε και όλο το σύστημα του Ομίλου. Φαβορί για τον τίτλο είναι ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός. Εύχομαι να γίνει ένα ήσυχο πρωτάθλημα, παραγωγικό και να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά από πέρυσι".

Τέλος, ο αρχηγός Ζάχος Αφρουδάκης, έθεσε τους στόχους: " Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Ανεβάζουμε τις προσδοκίες μας και βάζουμε πιο ψηλά τον πήχη. Ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο είναι ο Ολυμπιακός. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό, αφού όλες οι ομάδες δείχνουν βελτιωμένες σε σχέση με πέρσι και να μην υπάρξουν ευτράπελα".




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ