CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Ραντνίτσκι 9-10: Ήττα για τον ΝΟΒ που ετοιμάζεται για το Final 8

Βουλιαγμένη - Ραντνίτσκι 9-10: Ήττα για τον ΝΟΒ που ετοιμάζεται για το Final 8
INTIME SPORTS

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η Βουλιαγμένη ηττήθηκε 10-9 από την Ραντνίτσκι και πλέον ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Final 8.

Η Βουλιαγμένη ολοκλήρωσε την παρουσία της στον όμιλο του Champions League με ήττα, αφού έχασε 10-9 από τη Ραντνίτσκι στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ - γκολ. Ωστόσο, στο φινάλε η Ραντνίτσκι βρήκε τις λύσεις, ενώ η Βουλιαγμένη έχασε αρκετές ευκαιρίες με παίκτη παραπάνω.

Πλέον, ο ΝΟΒ στρέφει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση με την Μπρέσια για τα προημιτελικά του Final 8 του Βελιγραδίου.

Το ματς: Στην πρώτη της επίθεσης στο ματς η Ραντνίτσκι κέρδισε την αποβολή και ο Γκαβρίλοβιτς άνοιξε το σκορ στον παίκτη παραπάνω. Ο ΝΟΒ απάντησε με τέρμα του Νικολαΐδη από θέση φουνταριστού και ο Καλογερόπουλος έβαλε μπροστά την ομάδα του 1.31 πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου. Ο Κόγιτς σκόραρε στον παίκτη παραπάνω, όμως ο Καστρινάκης διαμόρφωσε το 3-2 της πρώτης περιόδου.

Ο Γκαβρίλοβιτς ξανά έφερε το ματς στα ίσα δύο λεπτά μετά την έναρξη της περιόδου. Ο Καλογερόπουλος έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Βουλιαγμένη με τον Γκαβρίλοβιτς να σκοράρει για τρίτη φορά στο ματς και να κλείνει το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 4-4.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου ο Λούκιτς έβαλε μπροστά στο σκορ μετά από σχεδόν 16 λεπτά την Ραντνίτσκι, όμως ο Τρούλος απάντησε αμέσως με σουτ από την περιφέρεια. Η μάχη συνεχίστηκε γκολ - γκολ μέχρι το φινάλε του οκταλέπτου με τον Τρούλο να ευστοχεί σε πέναλτι και να δίνει αέρα δύο τερμάτων και τον Λούκιτς να απαντά με το ίδιο νόμισμα.

Έτσι, οι δύο ομάδες μπήκαν στην τελική ευθεία με το σκορ στο 8-7. Με δύο γρήγορα γκολ οι Στανόγεβιτς και Κόγιτς έβαλαν μπροστά στο σκορ την Ραντνίτσκι. Ο Στανόγεβιτς έδωσε αέρα δύο τερμάτων για πρώτη φορά στην Ραντνίτσκι τρία λεπτά πριν το φινάλε.

Ο Κουρούβανης μείωσε με γκολ στον παίκτη παραπάνω.

Βουλιαγμένη - Ραντνίτσκι 9-10

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 4-3, 1-3

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Αλμύρας, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Ραντνίτσκι: Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 2, Γιάνκοβιτς, Τσουκ, Γκαβρίλοβιτς 3, Πάνιτς, Άντιτς, Πλιέβαντσιτς, Κόγιτς 3, Λούκιτς 2, Ποζνάνοβιτς, Τοντορόβσκι

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

  • Βουλιαγμένη - Ραντνίτσκι 9-10
  • Προ Ρέκο - Ολυμπιακός 10-9
  • Γιαντράν - Ανόβερο 12-8
  • Μπαρτσελονέτα - Ντινάμο Τιφλίδας 13-6

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

  1. Μπαρτσελονέτα 39
  2. Προ Ρέκο 36
  3. Ολυμπιακός 31
  4. Βουλιαγμένη 17
  5. Γιαντράν 17
  6. Ραντνίτσκι 15
  7. Ντιναμό Τιφλίδας 6
  8. Ανόβερο 3
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ