CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Προ Ρέκο 7-13: Ο ΝΟΒ λύγισε κόντρα στον ανωτερότητα των Ιταλών

Βουλιαγμένη - Προ Ρέκο 7-13: Ο ΝΟΒ λύγισε κόντρα στον ανωτερότητα των Ιταλών
INTIME SPORTS

Η Βουλιαγμένη ήταν εξαιρετική απέναντι στην πανίσχυρη Προ Ρέκο, αλλά λύγισε στο φινάλε γνωρίζοντας την ήττα με 13-7 για το Champions League.

Η αποστολή της Βουλιαγμένης ήταν εξαιρετικά δύσκολη απέναντι στην Προ Ρέκο και έγινε ακόμα πιο δύσκολη μετά τις απουσίες που είχε (δεν αγωνίστηκαν Τζωρτζάτος, Παπασηφάκης και Γουντχεντ).

Ο ΝΟΒ ηττήθηκε 13-7 από τους πανίσχυρους Ιταλούς, αλλά ήταν αξιοπρεπέστατος συνεχίζοντας την καλή εικόνα που έχει δείξει φέτος στο Champions League.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Βουλιαγμένη κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ μέχρι και το τέλος της τρίτης περιόδου όταν και μείωσε στο γκολ με τον Αλαφραγκή (6-7).

Στη συνέχεια όμως η Προ Ρέκο κατάφερε να τρέξει επί μέρους 4-0 για να προηγηθεί με 11-6 και ουσιαστικά να τελειώσει την αναμέτρηση. Το τελικό σκορ ήταν 13-7 και διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Ζάλανκι στο φινάλε.

Βουλιαγμένη - Προ Ρέκο 7-13

Τα οκτάλεπτα 1-2, 2-4, 3-2, 1-5

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Κωνσταντόπουλος, Αλμύρας, Αλαφραγκής 2, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Προ Ρέκο: Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 4, Φιλιόλι 1, Γιάνγκερ 1, Κανέλα, Πρεσιούτι 1, Ετσενίκε 3, Ίβοβιτς 1, Βελότο, Λόντσαρ, Χάλοκ 1, Νέγκρι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ