Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Βουλιαγμένη - Περιστέρι 15-8: Επέστρεψε στις νίκες και στρέφει το βλέμμα της στην Πριμόγιε Ριέκα

Βουλιαγμένη - Περιστέρι 15-8: Επέστρεψε στις νίκες και στρέφει το βλέμμα της στην Πριμόγιε Ριέκα
Βουλιαγμένη εναντίον Περιστερίου για την Α1 πόλο ανδρών INTIME SPORTS

Η Βουλιαγμένη επέστρεψε στις νίκες στην Α1 πόλο ανδρών μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε εύκολα το Περιστέρι με 15-8 και πλέον στρέφει το βλέμμα της στον ευρωπαϊκό αγώνα για τους "8" του Euro Cup κόντρα στην Πριμόγιε Ριέκα

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 πόλο ανδρών, καθώς επιβλήθηκε με 15-8 επί του ΓΣ Περιστερίου στον εξ' αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική της Β’ Φάσης του G1. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς και στρέφει το βλέμμα στον πρώτο προημιτελικό του Euro Cup κόντρα στην Πριμόργιε Ριέκα το Σάββατο (6/4, 18:00) στη Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη.

Οι φιλοξενούμενοι Περιστεριώτες, που παρατάχτηκαν χωρίς τους Γιώργο Τοράκη Χρήστο Μπιτσάκο παρέμειναν στην έβδομη θέση με 26 πόντους.

Με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλιστικές λύσεις στην επίθεση (όπου ειπχε κορυφαίο σκόρερ τον Παπασημφάκη με 5 γκολ), ο ΝΟΒ πήρε από την αρχή προβάδισμα και το αύξανε μέχρι το φινάλε.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 15-8

Οκτάλεπτα: 5-3, 4-1, 3-1, 3-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος Στ. 1, Σαπουνάκης, Ούμποβιτς 3, Παπασηφάκης 5, Γούντχεντ 3, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης Ν. 1, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Σπηλιόπουλος 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Κων., Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άτζιτς 1, Καρούντζος 2, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Φλώρος Παν., Μπιτσάκος Ανδ., 1, Χόλαντ, Λίτινας, Αλευρίδης.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Κατσώνης, Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Β' Γύρου του Α' Ομίλου

  • Υδραϊκός - Ολυμπιακός 6-15
  • ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης 12-22
  • Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 7-9
  • Βουλιαγμένη - Περιστέρι 15-8

Η βαθμολογία του Α' Ομίλου

  1. Ολυμπιακός 57
  2. Βουλιαγμένη 51
  3. Απόλλων Σμύρνης 43
  4. Πανιώνιος 42
  5. ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 33
  6. Παναθηναϊκός 32
  7. Περιστέρι 26
  8. Υδραϊκός 22
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ