ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός: 6-4

Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός: 6-4
Ρουμπέση

Το 1-0 στην τελική σειρά των πλέι οφ της Α1 γυναικών έκανε η Βουλιαγμένη που επικράτησε με 6-4 του Ολυμπιακού

Οι "ερυθρόλευκες" αντιστάθηκαν απέναντι στις Πρωταθλήτριες Ευρώπης και κατάφεραν μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο να είναι μέσα στο παιχνίδι.
Σε εκείνο το σημείο όμως οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου βελτίωσαν την απόδοσή τους, έκαναν ένα επιμέρους 2-0 με τις Χρυσικοπούλου και Μελιδώνη και έφτασαν στη νίκη.

Το επόμενο "ραντεβού" των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη στο "Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά".

Εκεί ο ΝΟΒ θα παλέψει για το 2-0 ώστε να χρειάζεται στη συνέχεια μία νίκη (το Σάββατο στον Λαιμό) για να πάρει το Πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός "καίγεται" για την επικράτηση ώστε να ισοφαρίσει και να πάει με καλή ψυχολογία στην αντίπαλη έδρα.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 1-2, 0-2, 2-0

Oι συνθέσεις και τα γκολ των δύο ομάδων:

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Ντελ Σότο, Τσουκαλά, Μελιδώνη 2, Αεξάκη, Λιόση, Βαν Νόρμαν 1, Ασημάκη, Ρουμπέση, Γερόλυμου, Χρυσικοπούλου 1, Κουτέλη 2, Λαρά, Κούβδου, Δρίμη, Παντελίδου

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Μυλωνάκη, Σμιτ, Ψούνη 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Μαυρέλου, Τομάσκοβιτς, Αντωνάκου 2, Μπαλωμενάκη, Κοτσάυτη, Μωραΐτη, Λεοντσίνη, Σουν Γιάτινγκ 1

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού κύριος Παυλίδης, εξέφρασε παράπονα στους διαιτητές του αγώνα.

Εθνικός-ΝΕΠ: 12-10
Στην ανούσια σειρά του μικρού τελικού, ο Εθνικός πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης αφού επικράτησε με 12-10 της ΝΕΠ στον Πειραιά.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο LEN Trophy και οι μεταξύ τους αγώνες ουσιαστικά δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Η επόμενη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Πάτρα την Πέμπτη (18:30).

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-0, 1-3, 3-5.

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Εθνικός (Πλασμάγερ): Μάστορη 3, Μπαρτούνκοβα 3, Φαν Μπέλκουμ 2, Νοξ, Πλούμη, Κουγιουμτζή, Σολανάκη
ΝΕΠ (Κακουλίδης): Σ. Μανέτα 4, Μ. Μανέτα 2, Χαραλαμπίδου 2, Γουίντερς 2


























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ