CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Μαρσέιγ 9-12: Ήττα και αποκλεισμός από τα προημιτελικά του Champions League

Στιγμιότυπο από το Βουλιαγμένη - Εθνικός
Στιγμιότυπο από το Βουλιαγμένη - Εθνικός INTIME SPORTS

Νέα ήττα για τη Βουλιαγμένη, με τη Μαρσέιγ να επικρατεί 12-9 και την ελληνική ομάδα να γνωρίζει τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Champions League πόλο.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης αποκλείστηκε και μαθηματικά από τα προημιτελικά του Champions League Ανδρών, μετά την τέταρτη ήττα του σε ισάριθμα ματς στη φάση των ομίλων, αυτή τη φορά από τη γαλλική Μαρσέιγ με 12-9, στο κολυμβητήριο της ΣΣΕ στη Βάρη. Έτσι, μετά το τέλος των αγώνων του Δ’ Ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης η ομάδα του Λαιμού θα μετακινηθεί στο Euro Cup.

Το συγκρότημα του Βουγιατσίνοβιτς, που είχε σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ (Καπότσης, Γούντχεντ) το πάλεψε, ήταν ανώτερο στα πρώτα 14 λεπτά, όμως ένα μπλακ άουτ διαρκείας έφερε τα πάνω κάτω και την καταδικαστική ήττα.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, καθώς ο ΝΟΒ ξεκίνησε εξαιρετικά στα πρώτα δύο οκτάλεπτα και έφτασε να προηγείται 7-4, ωστόσο όχι μόνο ισοφαρίστηκε πριν από το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου, αλλά με ένα σερί 6-0 των Γάλλων, βρέθηκε να κυνηγά το σκορ, καθώς δεν μπορούσε να βρει δίχτυα με τίποτα στην 3η περίοδο.

Ο Σπάχιτς σταμάτησε το σερί των Γάλλων στα 6:55 πριν από το τέλος, όμως ο Μποντέγκας έφερε και πάλι την διαφορά στα τρία γκολ (8-11). Ο ΝΟΒ έκανε αρκετά λάθη, με πιο χαρακτηριστικό ότι δύο φορές έμειναν με την μπάλα στα χέρια σε επίθεση με παραπάνω, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά με 9-12 και να τεθεί οριστικά εκτός μάχης για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ 9-12

Οκτάλεπτα: 4-3, 3-4, 0-2, 2-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιατσίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Σπάχιτς 2, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 3, Παπασιφάκης 1, Σαπουνάκης, Καστρινάκης 1, Χατζής, Κουρουβάνης, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης.

ΜΑΡΣΕΪΓ (Μίλος Σκεπάνοβιτς): Λάζοβιτς, Ανιάλ, Κρουσιλά 1, Σπάιτς, Πρλαϊνοβιτς 1, Βερνού 4, Βελοτό 1, Μπουέ, Μανχέρτζ 3, Μποντέγκας 1, Βουκίσεβιτς 1, Βανπεπερστραέτ, Χοβανισιάν.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ