ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ

Βλαχόπουλος: "Πως είναι δυνατόν να βάζουν Ισπανό διαιτητή σε ματς που κρίνεται ο αντίπαλος της Ισπανίας;"

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος σε ματς της Εθνικής πόλο ανδρών κόντρα στην Ισπανία | 18 Αυγούστου 2016
Ο Άγγελος Βλαχόπουλος σε ματς της Εθνικής πόλο ανδρών κόντρα στην Ισπανία | 18 Αυγούστου 2016 EUROKINISSI

Τα δικαιολογημένα παράπονα που έχει η Εθνική ομάδα πόλο από τη διαιτησία του αγώνα με την Κροατία εξέφρασε σε ανάρτηση του ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Η Εθνική ομάδα πόλο έδωσε μεγάλη μάχη κόντρα στην οικοδέσποινα Κροατία για να πάρει τη νίκη που θα της άνοιγε το δρόμο για την τετράδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι διεθνείς έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία και κυρίως για το γκολ του Βλαχόπουλου που ακυρώθηκε στο φινάλε της τρίτης περιόδου και έκανε τους πάντες να απορούν με την υπόδειξη του Ισπανού διαιτητή.

Το οφσάιντ που ανακάλυψε ήταν ακόμα και δια γυμνού οφθαλμού ορατό ότι δεν υπήρχε αλλά εκείνος είχε άλλη άποψη.

Αρκετές ώρες μετά το τέλος του αγώνα ο Άγγελος Βλαχόπουλος εξέφρασε τα παράπονά του με ανάρτηση που έκανε στα social media που διατηρεί.

"Πώς ένας διαιτητής σε αυτό το επίπεδο δίνει οφσάιντ σε μια φάση σαν αυτή; Πώς ο άλλος διαιτητής που μέτρησε το γκολ ή ο υπεύθυνος του αγώνα δεν σταμάτησε το παιχνίδι για να διορθώσει ένα τέτοιο λάθος; Πώς ένας Ισπανός διαιτητής σφυρίζει ένα ματς από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της Ισπανίας στα προημιτελικά;", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτά τα τρία ερωτήματα δεν πιστεύουμε ότι θα βρουν απάντηση. Όπως και να έχει όμως η Εθνική απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει κάτω από όλες τις συνθήκες.

Σίγουρα η Ισπανία είναι η Παγκόσμια πρωταθλήτρια ωστόσο η Ελλάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ