FINAL 4

Τσίριτς: "Στον ημιτελικό με τον Εθνικό όλα μπορούν να συμβούν"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πόλο Γυναικών, Αλεξάνταρ Τσίριτς
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πόλο Γυναικών, Αλεξάνταρ Τσίριτς EUROKINISSI

Την Παρασκευή (15/4) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου με την παρουσία των διοργανωτών και των εκπροσώπων των ομάδων ενόψει του Stoiximan Final 4 Κυπέλλων Πόλο Αντρών και Γυναικών, με τον Αλεξάνταρ Τσίριτς να τονίζει πως η όλα παραμένουν ανοικτά κόντρα στον Εθνικό.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Stoiximan Final 4 Κυπέλλων Πόλο Αντρών και Γυναικών έχει ξεκινήσει, με τους αγώνες να αρχίζουν το Σάββατο (16/4) και την Κυριακή (17/4) να διεξάγονται οι δύο μεγάλοι τελικοί στη Λάρισα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (15/4) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με την παρουσία των διοργανωτών και των εκπροσώπων των ομάδων που θα μετέχουν στη διοργάνωση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πόλο Γυναικών, Αλεξάνταρ Τσίριτς, υποστήριξε πως ο ημιτελικός με τον Εθνικό δεν είναι εύκολος, τονίζοντας πως "όλα μπορούν να συμβούν".

Τα δύο ζευγάρια στα ημιτελικά είναι Ολυμπιακός - Εθνικός και ΑΕΚ - Γλύφάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Αλεξάνταρ Τσίριτς (προπονητής Ολυμπιακού γυναίκες): "Είμαστε καθόλα έτοιμοι να ανταποκριθούμε και σε αυτή τη διοργάνωση. Μετά την κατάκτηση της Euroleague θέλουμε και αυτό το τρόπαιο, αλλά και το πρωτάθλημα. Ο ημιτελικός με τον Εθνικό είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και όλα μπορούν να συμβούν. Θα κάνουμε το καλύτερο για να βρεθούμε στον τελικό.

Το μυστικό για το ότι συνεχίζονται οι επιτυχημένες εμφανίσεις της ομάδας και μετά την αλλαγή προπονητή, είναι επειδή έχουμε ίδια φιλοσοφία με τον Χάρη Παυλίδη. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι αγώνες και καλή επιτυχία σε όλους".

Μαργαρίτα Πλευρίτου (αρχηγός Ολυμπιακού γυναίκες): "Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια και να ευχαριστηθεί ο κόσμος, που θεωρώ ότι θα διψάει εδώ στη Λάρισα να δει αγώνες τέτοιου επιπέδου. Είμαστε πανέτοιμες".

Κική Στρατιδάκη (αρχηγός ΑΕΚ γυναίκες): "Ελπίζω ότι θα γίνει μια σπουδαία διοργάνωση με ωραία παιχνίδια. Ευχαριστούμε τη Λάρισα που μας φιλοξενεί. Είναι καλό για το άθλημά μας να γίνονται αυτές οι διοργανώσεις στην περιφέρεια"

Κική Λιώση (προπονήτρια ΑΕΚ γυναίκες): "Για μας είναι, ήδη, μεγάλη επιτυχία ότι βρισκόμαστε σε αυτό το Final-4. Αγωνιζόμαστε στον ημιτελικό κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάμε, θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για πρόκριση στον τελικό".

Αντιγόνη Ρουμπέση (προπονήτρια Εθνικού Nobel Hellas γυναίκες): "Μετά την κατάκτηση του LEN Trophy δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και σε αυτή τη διοργάνωση. Θα επιδιώξουμε να βρεθούμε στον τελικό και να τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο, είναι στόχος. Καλή επιτυχία σε όλους".

Φοίβη Χατζηκυριακάκη (αρχηγός Εθνικού NObel Hellas γυναίκες): "Ευχαριστούμε τη Λάρισα για την ωραία φιλοξενία. Μπράβο στην ΚΟΕ, είναι έξυπνη η ιδέα της να κάνει μαζί τα μαζί φάιναλ φορ κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών".

Τίνα Κοντογιάννη (αρχηγός ANO Γλυφάδας I-Repair γυναίκες): "Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και Εθνικό που πήραν τα Κύπελλα Ευρώπης. Το ελληνικό πόλο προοδεύει συνεχώς. Για το F-4 του Κυπέλλου ας το πάρει ο καλύτερος, που εύχομαι να είμαστε εμείς. Ευχαριστώ για τη στήριξη τον χορηγό μας I-Repair".

Θοδωρής Ανδρεάκος (προπονητής ΑΝΟ Γλυφάδας I-Repair γυναίκες): "Θέλουμε πολύ να πάμε τελικό και να διεκδικήσει η Γλυφάδα τίτλο, όπως παλιά. Δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε. Αυτή η διοργάνωση γίνεται σε μια καλή συγκυρία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης από τον Ολυμπιακό και του LEN TROPHY από τον Εθνικό".

Θυμίζουμε ότι οι ημιτελικοί του Σαββάτου (16/4) έχουν ως εξής:

  • 16.00 ΑΕΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Γυναίκες)
  • 17.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Γυναίκες)
  • 19.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ (Άνδρες)
  • 20.30 ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Άνδρες)

Την Κυριακή (17/4):

  • 17.00 Τελικός Γυναικών
  • 19.00 Τελικός Αντρών

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ

TAGS FINAL 4 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ