ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το SPORT24 στο Τόκιο - Θοδωρής Βλάχος: "Αυτά τα παιδιά έχουν μοχθήσει πολύ, το αξίζουν"

Το SPORT24 στο Τόκιο - Θοδωρής Βλάχος: "Αυτά τα παιδιά έχουν μοχθήσει πολύ, το αξίζουν"
PHOTO CREDITS: SPORTSFEED

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πόλο των Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στο Sportsfeed.gr, που συνεργάζεται με το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Τόκιο και το παράδειγμα που έδωσαν στις επόμενες γενιές.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της απονομής των μεταλλίων στο Τόκιο, ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στο Sportsfeed.gr, που συνεργάζεται με το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά και το παράδειγμα στις επόμενες γενιές.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Μετά το τέλος, μπορώ να πω ότι είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι κι εγώ ιδιαίτερα πολύ χαρούμενος και περήφανος που τους βλέπω πλέον με ένα μετάλλιο στο στήθος. Το αξίζουν. Είναι παιδιά που έχουν μοχθήσει πολύ. Ονειρευόμασταν αυτές τις στιγμές, αυτές είναι που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας. Η ομάδα αυτή δεν πέτυχε μόνο μια μεγάλη διάκριση, δημιούργησε μνήμες, έγραψε ιστορία. Πιστεύω ότι δημιουργήσαμε στην Ελλάδα νέους φίλους της υδατοσφαίρισης.

Πολλοί άνθρωποι μάς είδαν και πιστεύω θα μας ξαναπαρακολουθήσουν και θα αγαπήσουν το άθλημά μας. Πολλά παιδιά θα έρθουν για να ζήσουν αυτό που είδαν στην τηλεόραση. Είμάστε σίγουροι ότι κάναμε πολύ κόσμο περήφανο κι αυτό είναι το μεγάλο μετάλλιο για μας. Παρακαταθήκη για το μέλλον. Η ομάδα αείναι νεανική, υπάρχουν κι άλλες διοργανώσεις. Καλά να είμαστε, με υγεία. Εύχομαι αυτό το μετάλλιο να είναι το έναυσμα για μεγάλες επιτυχίες".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ