ΠΟΛΟ

Το Σάββατο η 2η αγωνιστική της Α1

Το Σάββατο η 2η αγωνιστική της Α1
Μουρίκης

Στη Χίο διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Εθνικό

Η ομάδα του Βολτυράκη, έχει ακόμα τα γνωστά προβλήματα με τις απουσίες των Μάζη, Στελλάτου (τραυματίες) και Μίραλη (ακόμα δεν έχει βγει απόφαση για τη μεταγραφή του από τον Πανιώνιο).
Υπάρχει, όμως, η αισιοδοξία ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη ομάδα του Άντριτς, που δεν είχε και το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν (αποκλεισμός από Ευρωλίγκα και LEN Trophy, ήττα από τον Ολυμπιακό την πρώτη αγωνιστική).

Όσον αφορά στον Πρωταθλητή, Ολυμπιακό, υποδέχεται τη Βουλιαγμένη, στο "Παπαστράτειο" και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, απέναντι στην ομάδα του Γιαννουρή, που επικράτησε δύσκολα της ΝΕΠ, την Τετάρτη και ακόμα δεν δείχνει έτοιμη να κοντράρει τους "ερυθρόλευκους" εκτός έδρας.

Στο "Ποσειδώνιο κολυμβητήριο", ο ΠΑΟΚ, είναι το φαβορί απέναντι στην Κέρκυρα. Ο "Δικέφαλος" που έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα από τη Γλυφάδα, στην πρώτη αγωνιστική, έχει ως στόχο την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα, ενώ οι νεοφώτιστοι θα μείνουν ικανοποιημένοι ακόμα και με μία ισοπαλία.

Στην Πάτρα, η ισχυροποιημένη φέτος, ΝΕΠ, υποδέχεται τη Γλυφάδα σε ένα ματς που αναμένεται να είναι ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στο παιχνίδι της πρεμιέρας, με τον ΝΟΒ, χάνοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ η ομάδα του Λοράντου, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να νικήσει τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα.

Τέλος, το Παλαιό Φάληρο, υποδέχεται τον Πανιώνιο, με τους "κυανέρυθρους" να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση, του Παναθηναϊκού με τα Χανιά, αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο (27/10), λόγω της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ΑΕΚ-ΑΕΛ, στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής

Σάββατο (20/10)
Κολ. Εθν. Θεσ/νίκης: 15.00 ΠΑΟΚ – ΚΕΡΚΥΡΑ (Κουρέτας, Αδαμάσογλου)
Κολ. Εθν. Πειραιά: 16.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Σταυρόπουλος, Μπουδραμής)
Κολ. Ιωνικό: 17.30 ΧΙΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ (Αργυρός, Βασιλείου)
Κολ. Αντ. Πεπανός: 17.30 ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΓΛΥΦΑΔΑ (Νάκος, Σπανούδης)
Κολ. Π. Φαλήρου: 18.00 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σκαλοχωρίτης, Μπιράκης)

Σάββατο (27/10)
Κολ. ΟΑΚΑ 17.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΧΑΝΙΑ (Σταυρίδης, Μοίραλης)

Η βαθμολογία:
1. Πανιώνιος 2 (11-7)
2. Ολυμπιακός 2 (11-8)
3. Εθνικός 2 (9-6)
4. Παλαιό Φάληρο 2 (11-9)
5. Βουλιαγμένη 2 (10-9)
6. Γλυφάδα 2 (6-5)
7.ΠΑΟΚ 0 (5-6)
8. ΝΕΠ 0 (9-10)
9. Κέρκυρα 0 (9-11)
10. Χανιά 0 (6-9)
11. Χίος 0 (8-11)
12. Παναθηναϊκός 0 (7-11)




































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ