ΠΟΛΟ

Το "Κύπελλο Βουλιαγμένης γυναικών 2007"

Το "Κύπελλο Βουλιαγμένης γυναικών 2007"
Καμένου

Από τις 12 ως τις 14/10, διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού, το "Κύπελλο Βουλιαγμένης γυναικών 2007"

Εκτός της Κίνεφ Κίρισι, που από τη Δευτέρα 8/10, ως την Πέμπτη 11/10 πραγματοποιεί κοινή προετοιμασία με τις Πρωταθλήτριες Ελλάδας, θα συμμετάσχουν η δευτεραθλήτρια Γλυφάδα, η τέταρτη ΝΕ Πατρών, ο πέμπτος Εθνικός και ο ΠΑΟΚ.
Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής, με την αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τον Εθνικό (18:00) και θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής με τον αγώνα του Εθνικού εναντίον της Γλυφάδας.

Για τα δυνατά τεστ που θα δώσει η ομάδα της στο τουρνουά, μίλησε η προπονήτρια του ΝΟΒ, Αλεξία Καμένου: " Θα είναι ένα δυνατό τουρνουά, μία πρόβα τζενεράλε ενόψει του Πρωταθλήματος, που ξεκινάει στις 20 Οκτωβρίου".

" Παρουσιάζεται για μας η ευκαιρία να παίξουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Κίρισι και παρότι δεν θα μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, αφού θα είναι τα πρώτα παιχνίδια μας φέτος, θα έχουμε τα δυνατότητα να δούμε σε ποιο σημείο βρίσκεται αγωνιστικά η ομάδα και τι πρέπει να διορθώσουμε".

" Ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει το τουρνουά και σκοπός μας είναι να γίνει το "Κύπελλο Βουλιαγμένης", θεσμός, όπως συμβαίνει και στην αντίστοιχη διοργάνωση των ανδρών".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ