ΠΟΛΟ

Την Τετάρτη η φάση των "8" του Κυπέλλου

Την Τετάρτη η φάση των "8" του Κυπέλλου
Κοκκινάκης

Tην Τετάρτη διεξάγονται οι τρεις από τους τέσσερις προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών

Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός υποδέχεται στο "Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά" τη Βουλιαγμένη στις 20:00 και αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο Final Four αφού παραμένει αήττητος σε Ευρώπη και Ελλάδα.
Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Πανιώνιος που στις 20:30 υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη το Καλαμάκι που είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Α2 που έχει φτάσει ως τους "8". Η ομάδα του Κώστα Λούδη αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στους παίκτες του Αλέκου Βάσου.

Στο "Ποσειδώνιο" κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης διεξάγεται στις 19:00 η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της ημέρας, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη ΝΕΠ. Οι Πατρινοί είναι ισχυρότερη ομάδα όπως είχαν αποδείξει και πριν μία εβδομάδα όταν είχαν επικρατήσει με 16-11 του "Δικεφάλου" στην Πάτρα αλλά με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα του Βενετόπουλου θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη.

Όσο για το ματς Παναθηναϊκός-Παλαιό Φάληρο έχει αναβληθεί λόγω της αναμονής απόφασης από το ΑΣΕΑΔ, μετά από προσφυγή του ΝΟΠ για τον αγώνα της προηγούμενης φάσης με το Παλαιό Φάληρο για αντικανονική συμμετοχή του αθλητή Μητρόπουλου.

Το Final Four της Πτολεμαΐδας
Οι νικήτριες ομάδες των προημιτελικών θα προκριθούν στο Final Four της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 11 με 12 Απριλίου στην Πτολεμαΐδα.

Η κλήρωση των δύο ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στα γραφεία της ΚΟΕ (13:00).









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ