ΠΟΛΟ

Τεράσα-Βουλιαγμένη: 12-6

Τεράσα-Βουλιαγμένη: 12-6
Χατζηγούλας

Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του LEN Trophy, η Βουλιαγμένη, που ηττήθηκε με 12-6 από την Τεράσα

Παρά το καλό της ξεκίνημα (προηγήθηκε με 2-0), η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και ισοφαρίστηκε στο τέλος της πρώτης περιόδου.
Από εκεί και πέρα, οι Ισπανοί, έκαναν το ξέσπασμά τους, σημείωσαν 5 γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο, χωρίς να δεχθούν και ο ΝΟΒ, δεν μπόρεσε να γυρίσει από το 2-7.

Ο Γιάννης Γιαννουρής, εκτός από τους Χατζηδάκη και Μιτελούδη, δεν είχε στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τους Ισπανούς και τον Σαλπέα, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μπουντβάνσκα.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-5, 2-4, 2-1

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Τεράσα: Μόρα 4, Γκαγιέγκο 3, Πιράλκοφ 2, Σανς, Νάγκι, Γκονζάλες

Βουλιαγμένη: Φρανίσεβιτς, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης, Καρούτζος, Αγγελίδης, Δουδέσης Πέτρος

Μετά το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας, ο προπονητής της, είπε: " Αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι δύο απουσίες μας, μέτρησαν πολύ κι ελπίζω τα παιδιά να γίνουν γρήγορα καλά γιατί μας έχει στοιχίσει το γεγονός ότι δεν παίζουν".

" Με βάση τα δεδομένα, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Είναι πάντως σημαντικό για τον ΝΟΒ, ότι μετά από απουσία δύο ετών, συμμετείχε και πάλι στην Ευρώπη και οι αθλητές μας, μπόρεσαν να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες".

Αήττητη η Μπουντβάνσκα
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπουντβάνσκα Ριβιέρα, επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση της Τιρόλ Ίνσμπρουγκ με 23-2 (οκτάλεπτα: 6-0, 7-1, 5-0, 5-1) και κατέκτησε αήττητη την πρώτη θέση. Μαζί με τη δεύτερη Τεράσα, είναι οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ