CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Ραντνίτσκι - Βουλιαγμένη 9-9: Σπουδαίος βαθμός για τους Μπέμπηδες στο Κραγκούγιεβατς

Ραντνίτσκι - Βουλιαγμένη 9-9: Σπουδαίος βαθμός για τους Μπέμπηδες στο Κραγκούγιεβατς
INTIME SPORTS

Η Ραντνίτσκι προηγήθηκε με 5-1 στο ημίχρονο, όμως η Βουλιαγμένη με ονειρική τρίτη περίοδο κατάφερε να φύγει από το Κραγκούγιεβατς με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έναν σπουδαίο βαθμό πήρε η Βουλιαγμένη στον πρώτο της αγώνα στο Champions League μετά το 9-9 απέναντι στην ισχυρή Ραντνίτσκι στο Κραγκούγιεβατς.

Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν το γρήγορο ρυθμό τους στο παιχνίδι και στην αρχή κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο ΝΟΒ ήταν εξαιρετικός και θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με τη νίκη.

Ο αγώνας: Η Βουλιαγμένη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της προσπάθεια με παίκτη παραπάνω με τον Τρούλο. Ωστόσο οι γηπεδούχοι έδωσαν αμέσως γρήγορο ρυθμό στο ματς θέλοντας να βρουν ανοργάνωτη την άμυνα του ΝΟΒ. Αυτό το κατάφερε και με τέρματα των Στανόγεβιτς, Γιάνκοβιτς και Ραντούλοβιτς έκλεισε την πρώτη περίοδο με το σκορ στο 3-1.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου οι παίκτες του Βουγιασίνοβιτς έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στον παίκτη παραπάνω κάτι που δεν έκαναν οι γηπεδούχοι φτάνοντας στο 4-1 με τον Τσουκ.Η Βουλιαγμένη έχασε πολλές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ πριν ο Βίτσο κάνει το 5-1 με το οποίο έκλεισε η δεύτερη περίοδος.

Το τρίτο οκτάλεπτο έφερε δύο γρήγορα γκολ για τον ΝΟΒ. Πρώτα ο Καλογερόπουλος έβαλε τέλος σε περίπου 15 λεπτά επιθετικής ανομβρίας, ενώ ο Παπασηφάκης μείωσε σε 5-3. Οι παίκτες του Βουγιασίνοβιτς άφησαν πίσω τους το νωθρό ξεκίνημα και βρίσκοντας ρυθμό από την άμυνά τους κατάφεραν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

Το συνολικό 5-0 της τρίτης περιόδου με τον Παπασηφάκη να πετυχαίνει τρία τέρματα και όλη την ομάδα της Βουλιαγμένης να δίνει από κάτι, έφερε τον ΝΟΒ μπροστά στο σκορ με 6-5 μπαίνοντας στην τελική ευθεία του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι με δύο γρήγορα γκολ από τους Γιάνκοβιτς και Βρλιτς κατάφεραν να προηγηθούνε με 7-6, με τον Νικολαΐδη να απαντά άμεσα για το 7-7. Ο Γιάνκοβιτς και ο Πλγιέβαντσιτς έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην Ραντνίτσκι με 3.34 να απομένουν για το φινάλε όμως ξανά ο ΝΟΒ δεν τα παράτησε.

Ο Παπασηφάκης με δύο ακόμα γκολ έφερε το ματς στα ίσα μέσα σε ένα λεπτό. Μάλιστα, στο φινάλε ο ΝΟΒ είχε την ευκαιρία να πάρει και τον αγώνα όμως το σουτ του Χαλυβόπουλου βρήκε στα μπλοκ.

Ραντνίτσκι - Βουλιαγμένη 9-9

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-0, 0-5, 4-3

Ραντνίτσκι (Ούρος Στεβάνοβιτς): Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 2, Τσουκ 1, Βίτσο 1, Ουκρόπινα, Γκαβρίλοβιτς, Πλιέβαντσιτς 1, Ραντούλοβιτς 2, Λούκιτς, Βρλιτς 1, Τοντορόβσκι

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμυράς, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 5, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα

1η αγωνιστική 15/11

  • Ολυμπιακός - Προ Ρέκο 9-7
  • Ραντνίτσκι - Βουλιαγμένη 9-9
  • Ντινάμο Τιφλίδας - Μπαρτσελονέτα 8-14
  • Ανόβερο - Γιαντράν Σπλιτ 8-10

Βαθμολογία

  1. Μπαρτσελονέτα 3
  2. Γιαντράν Σπλιτ 3
  3. Ολυμπιακός 3
  4. Βουλιαγμένη 1
  5. Ραντνίτσκι 1
  6. Ανόβερο 0
  7. Ντιναμό Τιφλίδας 0
  8. Προ Ρέκο 0

Επόμενη αγωνιστική 29/11

  • Ντινάμο Τιφλίδας - Ολυμπιακός
  • Ραντνίτσκι - Ανόβερο
  • Γιαντράν Σπλιτ - Προ Ρέκο
  • Βουλιαγμένη - Μπαρτσελονέτα


TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ