ΠΟΛΟ

Προβληματισμένος αλλά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής της Εθνικής γυναικών, μία μέρα μετά τη λήξη του "Θέτις Καπ"

Προβληματισμένος αλλά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής της Εθνικής γυναικών, μία μέρα μετά τη λήξη του "Θέτις Καπ"
Ιωσηφίδης

Προβληματισμένος αλλά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής της Εθνικής γυναικών, μία μέρα μετά τη λήξη του "Θέτις Καπ". Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός εξήγησε ότι η ομάδα κάνει πολλά λάθη, γι' αυτό είναι αυτή τη στιγμή σε χειρότερη αγωνιστική κατάσταση από τις Ιταλία, Ρωσία και Ουγγαρία, που επίσης θα συμμετάσχουν στο προολυμπιακό τουρνουά.

" Κατά τη διάρκεια του τουρνουά είχαμε μερικές πάρα πολύ καλές στιγμές, αλλά και μερικές πολύ άσχημες, που οφείλονταν στα τεράστια ατομικά λάθη, οι οποίες μας κατεβάζουν το μέσο όρο. Θετικά στοιχεία της ομάδας το τριήμερο αυτό ήταν η καλή φυσική κατάσταση και ότι μερικές αθλήτριες έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ στα αρνητικά μπορούμε να σημειώσουμε τα σουτ από την περιφέρεια, τις κακές επιλογές στην παίκτρια παραπάνω και τα προσωπικά λάθη", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Ομοσπονδιακός κόουτς.

" Οπως φάνηκε από τα δύο τουρνουά που έχουμε λάβει μέρος μέχρι στιγμής, σε σχέση με την Ιταλία, τη Ρωσία και την Ουγγαρία, οι οποίες θα μετάσχουν στο προολυμπιακό τουρνουά, είμαστε πιο πίσω, αλλά αυτό οφείλεται καθαρά στα πολλά λάθη, τα οποία μετριάζουν την εικόνα της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά για αυτό δουλεύουμε, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Εκεί που πρέπει και όταν πρέπει".

"Δουλεύουμε στις προπονήσεις, ώστε να εμπεδώσουμε τα λάθη και να διορθωθούμε. Πρέπει να τα μειώσουμε και να εκμεταλλευτούμε λίγο αυτά των άλλων και την παίκτρια παραπάνω, ώστε να μην χάνουμε το εύκολο γκολ. Δουλεύουμε για τα προβλήματα και τις αδυναμίες. Η συνολική εικόνα από το "Θέτις Καπ" είναι ότι είμαι προβληματισμένος, αλλά συντηρητικά αισιόδοξος για την ομάδα

".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ