CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Προ Ρέκο - Ολυμπιακός 12-11: Ήττα στις λεπτομέρειες από τους πανίσχυρους Ιταλούς

Προ Ρέκο - Ολυμπιακός 12-11: Ήττα στις λεπτομέρειες από τους πανίσχυρους Ιταλούς
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε μεγάλο διάστημα του αγώνα εξαιρετικά, αλλά ηττήθηκε 12-11 από την πανίσχυρη Προ Ρέκο.

Στα μάτια κοίταξε ο Ολυμπιακός την Προ Ρέκο , αλλά η πανίσχυρη ιταλική ομάδα κατάφερε να εκμεταλλευτεί όλα τα λάθη των ερυθρόλευκων και να φτάσει στη νίκη με 12-11.

Οι παίκτες του Κόλιανιν έπαιξαν σε πολλά σημεία του αγώνα άμυνα σεμιναριακού επιπέδου και έχοντας τον Μπίγιατς σε μεγάλη ημέρα έμεινε σε ρόλο οδηγού στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Ωστόσο, οι Ιταλοί βρίσκοντας λύση στη ζώνη του Ολυμπιακού κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα και στο τέλος να φτάσουν στη νίκη με 12-11.

Το ματς: Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς ιδανικά. Με εξαιρετική άμυνα ζώνης και έξυπνες επιλογές στην επίθεση κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 με τέρματα των Αλαφραγκή, Γκίλλα και Δερβίση.

Οι ερυθρόλευκοι κράτησαν την Προ Ρέκο χωρίς γκολ για 5.30', όμως οι Ιταλοί κατάφεραν να τρέξουν επί μέρους 3-0 για να κλείσουν την πρώτη περίοδο με το σκορ στο ισόπαλο 3-3.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο μισό του δεύτερου οκταλέπτου και κατάφερε να συντηρήσει προβάδισμα δύο τερμάτων. Ξανά όμως οι Ιταλοί βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν. Με επί μέρους 3-0 στο φινάλε μετέτρεψαν το 5-7 σε 8-7 και προσπέρασαν για πρώτη φορά στο ματς.

Μάλιστα, με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου ο Κανέλα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Προ Ρέκο, αλλά Γκίλας και Μπούσλιε έφεραν το ματς στα ίσα. Φοντέλι και Κοντέμι έδωσαν ξανά αέρα δύο γκολ στην Προ Ρέκο με τον Γενηδουνιά να ευστοχεί σε πέναλτι και να κάνει το 11-10.

Ο Χάλοκ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Προ Ρέκο, αλλά ο Ολυμπιακός δεν τα παράτησε. Ο Γενηδουνιάς με τρομερό σουτ από το εξάμετρο μείωσε στο γκολ και στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι είχαν ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα στο παίκτη παραπάνω, αλλά το σουτ του Φουντούλη σταμάτησε στο δοκάρι.

Προ Ρέκο - Ολυμπιακός 12-11

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 5-4, 3-3, 1-1

Προ Ρέκο (Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 2, Κανέλα 1, Γιούνγκερ 1, Φοντέλι 2, Πρεσιούτι, Ετσενίκε, Κοντέμι 3, Κάκαρης, Γκράτα, Χάλοκ 2, Νέγκρι

Ολυμπιακός (Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 1, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής 1, Δήμου, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

  • Προ Ρέκο - Ολυμπιακός 12-11
  • Ντινάμο Τιφλίδας - Γιουγκ 5-12

Βαθμολογία

  1. Προ Ρέκο 9
  2. Ολυμπιακός 5
  3. Γιουγκ 4
  4. Ντινάμο Τιφλίδας 0

Επόμενη αγωνιστική

  • Ντινάμο Τιφλίδας - Προ Ρέκο
  • Γιουγκ - Ολυμπιακός
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ