CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Προ Ρέκο - Ολυμπιακός 10-9: Ήττα και τρίτη θέση για τους ερυθρόλευκους στον όμιλο

Προ Ρέκο - Ολυμπιακός 10-9: Ήττα και τρίτη θέση για τους ερυθρόλευκους στον όμιλο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός μετά από μεγάλη μάχη ηττήθηκε 10-9 από την Προ Ρέκο στην Ιταλία και ολοκλήρωσε την παρουσία του στον όμιλο του Champions League με την τρίτη θέση.

Με ήττα ολοκλήρωσε την παρουσία του στον όμιλο του Champions League ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι μετά από μεγάλη μάχη ηττήθηκαν 10-9 από την Προ Ρέκο στην Ιταλία και ολοκλήρωσαν έτσι την παρουσία τους στον όμιλο με την τρίτη θέση.

Αυτό σημαίνει ότι στο Final 8 του Βελιγραδίου θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη διοργανώτρια Νόβι Μπέογκραντ του Άγγελου Βλαχόπουλου και του Δημήτρη Σκουμπάκη.

Το ματς: Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς παίζοντας εξαιρετική άμυνα και από εκεί κατάφερε γρήγορα να βρει ρυθμό. Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν για να παίξουν με παίκτη παραπάνω κατάφεραν να προηγηθούν με 5-3 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Με γκολ από τους Βάμος και Δήμου ο Ολυμπιακός ανέβασε τη διαφορά στα τέσσερα γκολ κάτι που ανάγκασε τον Σούκνο να ζητήσει τάιμ άουτ. Αυτό αφύπνισε τους παίκτες του με την Προ Ρέκο αρχικά να μειώνει σε 7-5 με τη λήξη του δεύτερου οκταλέπτου.

Με την έναρξη του τρίτου ο Ετσενίκε με δύο γρήγορα γκολ έφερε το ματς στα ίσα ολοκληρώνοντας έτσι το επί μέρους 4-0 των Ιταλών. Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει στον παίκτη παραπάνω και έτσι ο Γκράτα έδωσε το προβάδισμα για πρώτη φορά στην Προ Ρέκο κάνοντας το 8-7.

Το παιχνίδι έγινε αρκετά σκληρό με τον Φιλίποβιτς να αποβάλλεται με αντικατάσταση για χτύπημα στον Ντι Φούλβιο και αμέσως μετά ο Μπούσλιε να δέχεται την τρίτη του ποινή. Παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Φουντούλη να σκοράρει στον παίκτη παραπάνω.

Ο Ζάλανκι στην αμέσως επόμενη επίθεση έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Προ Ρέκο με τους ερυθρόλευκους να φέρνουν ξανά το ματς στα ίσα 2.15 πριν το φινάλε με τον Δήμου στον παίκτη παραπάνω.

Τελικά η νίκη πήγε στην ιταλική ομάδα με τον Ντι Φούλβιο να σκοράρει στον παίκτη παραπάνω κάνοντας το 10-9 στα 50 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Προ Ρέκο - Ολυμπιακός 10-9

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 2-2, 3-0, 2-2

Προ Ρέκο: Ντε Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 3, Κανέλα 1, Γιούνγκερ, Φοντέλι, Πρεσιούτι, Ετσενίκε 3, Γκράτα 2, Βελότο, Λόντσαρ, Χάλοκ, Νέγκρι

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 1, Δήμου 2, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

  • Βουλιαγμένη - Ραντνίτσκι 9-10
  • Προ Ρέκο - Ολυμπιακός 10-9
  • Γιαντράν - Ανόβερο 12-8
  • Μπαρτσελονέτα - Ντινάμο Τιφλίδας 13-6

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

  1. Μπαρτσελονέτα 39
  2. Προ Ρέκο 36
  3. Ολυμπιακός 31
  4. Βουλιαγμένη 17
  5. Γιαντράν 17
  6. Ραντνίτσκι 15
  7. Ντιναμό Τιφλίδας 6
  8. Ανόβερο 3
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ