ΠΟΛΟ

Πολλά οικονομικά προβλήματα στον ΠΑΟΚ

Πολλά οικονομικά προβλήματα στον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ Παυλίδης

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος πόλο ανδρών (ξεκινάει την ερχόμενη Τετάρτη), οι πολίστες του ΠΑΟΚ πρόκειται να μετάσχουν σε αυτό με μεγάλα οικονομικά προβλήματα, αφού έχουν να πληρωθούν πολλούς μήνες.

Φυσικά για αποχή στην πρεμιέρα ούτε γίνεται λόγος. Οσο για την συνέχεια; Μπορεί αυτή να γίνει μόνο αν δεν δουν λύση στον ορίζοντα.

"Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μπορεί να έχουμε να πληρωθούμε εδώ και πολύ καιρό και η διοίκηση να μας χρωστάει σημαντικά ποσά, αλλά εμείς θα πάρουμε μέρος κανονικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ και το ενστερνιζόμαστε", αναφέρει ο παλιότερος παίκτης του ΠΑΟΚ, Κώστας Παυλίδης και συνεχίζει:

"Σε αυτή την φάση που βρισκόμαστε δείχνουμε καλή πίστη. Αλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα όλα θα πάνε καλά και θα μπορέσουν να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν".

Σχολιάζοντας την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας του ο Κώστας Παυλίδης αναφέρει ότι: "μέσα στους στόχους μας είναι η πρώτη εξάδα στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά θα γίνουν μόνο αν λυθούν τα προβλήματα, γιατί αν μείνουν τότε τα πράγματα είναι δύσκολα".








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ