ΠΟΛΟ

Πήρε και τον Γαλανίδη ο Ολυμπιακός

Πήρε και τον Γαλανίδη ο Ολυμπιακός

Στην απόκτηση του διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Γαλανίδη προχώρησε ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή των νταμπλούχων.

Τη διάδοχη κατάσταση για όταν κρεμάσει το σκουφάκι του ο Νίκος Δεληγιάννης εξασφάλισε ο Ολυμπιακός. Οι νταμπλούχοι προχώρησαν στην απόκτηση του διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Γαλανίδη.

Ο πρώην παίκτης των Χανίων βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο της Βαρκελώνης. Ο Γαλανίδης θα βρει στον Ολυμπιακό τον Αλέξανδρο Γούνα, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού.

Ο Γαλανίδης δήλωσε τα παρακάτω:

" Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο καριέρας και ανήκω στην ομάδα που έχει κατακτήσει κυριολεκτικά τα πάντα στο άθλημά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τα στελέχη της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις δυνατότητές μου και θα προσπαθήσω με σκληρή δουλειά να δικαιώσω τις προσδοκίες τους. Είναι σημαντικό που θα έχω συμπαίκτες σπουδαίους αθλητές, που έχουν πετύχει μεγάλες διακρίσεις και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συνεισφέρω στην επίτευξη νέων επιτυχιών για τον Ολυμπιακό. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Ν.Ο. Χανίων για όλα όσα μου πρόσφερε στην καριέρα μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ