CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Παπασηφάκης: "Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει"

Παπασηφάκης: "Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει"

Ο Νίκος Παπασηφάκης και ο Μάριος Καπότσης μίλησαν για τη μεγάλη νίκη της Βουλιαγμένης και επεσήμαναν ότι ο ΝΟΒ μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα.

Πραγματοποιώντας ονειρική εμφάνιση η Βουλιαγμένη 11-10 επικράτησε της Μπρέσια και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Champions League στο Βελιγράδι.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησαν στην ΕΡΤ ο αρχηγός της ομάδας, Μάριος Καπότσης και ο Νίκος Παπασηφάκης.

Αρχικά, ο Μάριος Καπότσης δήλωσε: "Είναι μια καταπληκτική χρονιά. Νικήσαμε μια ομάδα η οποία ήταν πρώτη στον άλλο όμιλο και έκανε μεγάλες νίκες. Μια ομάδα που κάθε χρόνο είναι στο Final 8 και διεκδικεί το τρόπαιο. Είναι μια μεγάλη νίκη για τη Βουλιαγμένη"

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπασηφάκης είπε: "Ήταν ένας προημιτελικός Champions League. Μπήκαμε μέσα χωρίς άγχος. Νικήσαμε μία ομάδα που είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Μένει να το χαρούμε λίγο και να το ξεχάσουμε. Έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και δεν σταματάμε. Είμαστε στον ημιτελικό".

Στη συνέχεια ο Μάριος Καπότσης επεσήμανε: "Φέτος είμαστε συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα ματς. Σήμερα ήρθαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ελέγχαμε το σκορ. Μας πήγαν τα σουτ και ήμασταν πάντα μπροστά"

Τέλος, ο Νίκος Παπασηφάκης τόνισε: "Δεν νομίζω ότι έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάνει. Πάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ